Stranieri

Au apărut imaginile! Ianis Hagi a reușit un hat-trick în Scoția » A marcat și din lovitură liberă, iar fanii îl cer înapoi: „E nebunie curată!”

+5 Foto
Ianis Hagi, 25 ani, a reușit o „triplă” pentru echipa secundă a celor de la Rangers în amicalul cu Derby County, terminat cu scorul de 5-3 în favoarea scoțienilor. Foto: Instagram @bleedrangers_

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 11 august 2024

Ianis Hagi, 25 ani, a reușit o „triplă” pentru echipa secundă a celor de la Rangers în amicalul cu Derby County, terminat cu scorul de 5-3 în favoarea scoțienilor.

Decarul echipei naționale la Campionatul European nu intră în planurile tehnicianului Philippe Clement, acesta declarând public acest lucru: „Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”.

VIDEO. Cum a reușit Ianis Hagi cele trei goluri

GALERIE FOTO. Ianis Hagi, MVP pentru echipa secundă a celor de la Rangers

În stagiunea precedentă, Ianis Hagi a fost împrumutat în Spania, la Deportivo Alaves, unde nu a reușit să se impună. A reușit două pase decisive în La Liga. La revenirea în Scoția, acesta a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, pentru care a și jucat în amicalul cu Middlesbrough, scor 4-3, în care Ianis a reușit o pasă decisivă, fiind înlocuit la pauză.

Acum, Hagi a fost titular în partida de pregătire cu Derby County, fiind înlocuit în minutul 65, locul fiindu-i luat de Nsio. Ianis a marcat golul de 2-0, iar la trei minute distanță, a înscris din lovitură liberă. În minutul 57, românul și-a completat hat-trick-ul.

Conform footballscotland, fanii lui Rangers s-au revoltat pe rețelele de socializare: „Este nebunie curată să îl lași pe Ianis pe bancă. Are un impact instantaneu la prima echipă”, „Este o opțiune mai bună decât Wright, Matondo sau McAusland”, „Nu ar trebui să plece 100%”.

Giovanni Becali, impresarul lui Ianis, încearcă să îi găsească un angajament important fotbalistului. Prin prisma relației apropiate cu Jose Mourinho, una dintre variantele vehiculate drept posibilă destinație ar fi fost Fenerbahce, dar și cluburi din Serie A, printre care și Fiorentina, unde Ianis a mai fost legitimat în perioada 10 iulie 2016 - 18 ianuarie 2018.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.