Liga 1

Rapid este singura echipă din campionat fără victorie, însă Pașcanu îndeamnă la calm și răbdare: „Zici că ce s-a întâmplat...”

+35 Foto
Alexandru Pașcanu, 25 ani, transferat în această perioadă de mercato estival de Rapid, a debutat pentru giuleșteni în partida cu Gloria Buzău, terminată la egalitate, scor 1-1.

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 11 august 2024

Alexandru Pașcanu, 25 ani, transferat în această perioadă de mercato estival de Rapid, a debutat pentru giuleșteni în partida cu Gloria Buzău, terminată la egalitate, scor 1-1. După partidă, acesta a oferit o serie de declarații mai mult decât interesante.

Fostul fundaș de la Ponferradina subliniază importanța grupului în situația de față care, spune el, nu este atât de gravă, scurgându-se doar cinci etape din actuala stagiune de Superligă.

Alex Pașcanu: „Până la urmă, sunt doar cinci meciuri!”

Suntem uniți, suntem ok în vestiar, dar dacă deschizi telefonul și intri pe un site de știri, zici că ce s-a întâmplat... Până la urmă, sunt doar cinci meciuri. Am înțeles că presiunea este foarte mare, este normal, este unul dintre cele mai mari cluburi din România. Fanii sunt îndreptățiți să fie supărați, avem doar patru puncte. Au tot dreptul să tragă toate semnalele de alarmă, însă suntem abia în etapa a cincea, după cum am spus.

Mai sunt destule etape. Eu am încredere că vom reveni. După prima victoria, am încredere că putem lega 2-3, iar totul va fi privit cu alți ochi. În timpul unui sezon, orice echipă din orice campionat are 2-3 faze în care mingea nu intră în poartă, cum ni se întâmplă și nouă acum”, a declarat Pașcanu la flash-interviu.

Cum s-a scris istoria partidei

Rapid a deschis scorul prin Jayson Papeau, care a fost asistat perfect de Claudiu Petrila în minutul 10. După reușita francezului, giuleștenii au presat constant în ultima treime a buzoienilor, fără să emită însă mari pretenții la poarta lui Railean.

Pe fondul unui joc bun al băieților lui Andrei Prepeliță, aceștia au restabilit egalitatea de la punctul cu var, Budescu transformând fără emoții. Penalty-ul a fost dictat cu sprijinul VAR, după hențul din careu al lui Andrei Borza. Rrahmani a irosit o șansă uriașă în minutul 86, șutul său din marginea careului fiind salvat de Robert Sălceanu, chiar de pe linia porții. Rapid rămâne fără victorie în acest start de stagiune (4 remize, un eșec), în timp ce trupa lui Prepeliță acumulează 5 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.