Liga 1

Fiind chestionat de situația lui Cristi Săpunaru, Neil Lennon a RĂBUFNIT la conferința de presă: „Este jenant! Sunt surprins de nivelul de absurditate”

Solitarul și îngânduratul Lennon / Foto: Ionuț Iordache

Articol de Justin Gafiuc, Cezar Titor  —  duminică, 11 august 2024

La conferința de presă ce a succedat partida Rapidului cu Gloria Buzău, terminată la egalitate, scor 1-1, Neil Lennon, 53 ani, a avut un mesaj dur la adresa reprezentanților mass-media, spunând că zvonurile din jurul trupei în alb și vișiniu sunt jenante, jignitoare pentru industrie.

Fiind chestionat de situația lui Cristi Săpunaru, care a evoluat doar pentru 23 minute în acest start de stagiune, în derby-ul cu Petrolul Ploiești, nord-irlandezul a avut o reacție virulentă, spunând că „este o prostie totală” și „nu mă aflu aici să ofer răspuns unor zvonuri inventate”.

VIDEO. Neil Lennon: „Sunt un profesionist, am lucrat la un nivel înalt ca jucător și manager”

Cristi Săpunaru, căpitan al Rapidului în ultimele sezoane, un adevărat simbol al Giuleștiului, a fost trecut în plan secund, de la venirea fostului tehnician de la Celtic, acest fapt ridicând mai multe semne de întrebare.

Cu toate acestea, stoperul ar fi trebuit să fie titularizat în partida de etapa trecută, cea cu Sepsi, însă s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea partidei.

Este o prostie totală, o prostie totală. Nu știu de unde ați scos asta. Cristi ar fi trebuit să fie titular cu Sepsi, însă s-a accidentat și nu este încă recuperat. Din nou, mă aflu aici, răspunzând unor intrebări despre unele zvonuri inventate, pe care nu le pot controla. Nu vreau să vorbesc despre fabulații, ci despre realitate. Trebuie să se termine! Este jenant pentru industrie și pentru media, mai ales când apar povești nefondate.

Sunt un profesionist, am lucrat la un nivel înalt ca jucător și manager. Nu mă aflu aici să discut despre bârfe, nu mă interesează drama. Sunt aici să îmi fac treaba, să construiesc o echipă de care fanii să fie mândri. Sunt surprins de nivelul de absurditate care orbitează clubul, jucătorii, dar și pe mine. Este jenant și lipsit de profesionalism. Ca profesioniști, trebuie să ne comportăm pe măsură. Poate jocul ar trebui să se îmbunătățească aici, sunt mult prea multe lucruri de genul”, a spus Lennon la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.