Liga 2

Echipa de tradiție, transfer de urgență după eşecurile din primele două etape! Este a 17-a mutare din această vară

Ceahlăul încearcă să întărească compartimentul defensiv. Foto: Facebook

Articol de Ionel Luţan  —  duminică, 11 august 2024

Ceahlăul Piatra Neamț a cedat clar, acasă, 0-3, în partida cu CSM Slatina, în primul meci jucat în fața propriilor suporteri în noul sezon de Liga 2, iar oficialii clubului moldovean caută să găsească rapid soluţii pentru a redresa echipa.

După ce pierduseră și în deplasare, 1-3, la Miercurea Ciuc, nemțenii au fost băgați în ședință de finanțatorul Ioan Anton Măzărianu. 

Ceahlăul încearcă să întărească compartimentul defensiv

Măzărianu l-a confirmat în funcție pe antrenorul Marco Veronese, deși fanii Ceahlăului au început să îl conteste pe tehnicianul italian.

Este nevoie de jucători, cu precădere în compartimentul defensiv care a arătat mari slăbiciuni în startul noului sezon. Antrenorul lucrează cu ce are la dispoziție”, a precizat Măzărianu.

Mutare după două eșecuri. Ceahlăul îl aduce pe Kamil Wiktorski

Oficialii Ceahlăului au găsit, de urgență, un nou jucător care să completeze compartimentul defensiv al echipei.

Ceahlăul îl aduce pe Kamil Wiktorski (stânga). Foto: Instagram

Kamil Wiktorski, un apărător central polonez de 31 de ani, revine în România unde a mai evoluat la Dunărea Călărași, Gloria Buzău și CS Tunari pentru a îmbrăca tricoul pietrenilor. Este a 17-a mutare, la capitolul achiziții, pentru Ceahlăul în această vară!

Patronul lui Ceahlăul s-a răzgândit: nu mai închide clubul

Anton Măzărianu, finanțatorul Ceahlăului, anunțase lunile trecute că își va retrage sprijinul financiar de la divizionara secundă, nemulțumit de gradul de implicare al autorităților locale, dar în cele din urmă s-a răzgândit.

„Emulația creată de naționala României în Germania m-a făcut să mă implic în continuare la Ceahlăul”, a transmis Măzărianu, într-o intervenție la Metropola TV.

Anton Măzărianu, finanțatorul Ceahlăului

Măzărianu chiar i-a oferit conducerea echipei lui Marcel Pușcaș, fostul președinte de la FCU Craiova, mizând pe experiența acestuia: „I-am garantat că va avea mână liberă. Obiectivul minimal pentru primul sezon ar fi menținerea în liga secundă”.

La capitolul achiziții a mai apărut o noutate importantă, portarul Laurențiu Brănescu, fost la Juventus sau Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.