Liga 1

Pleacă Daniel Bîrligea de la CFR Cluj? » Răspuns criptic al acestuia, înaintea partidei cu Unirea Slobozia: „Nu am spus eu asta”

Daniel Bîrligea, foto: Imago Images

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 11 august 2024

Daniel Bîrligea, 24 ani, a prefațat duelul CFR-ului cu Unirea Slobozia, care va avea loc în această seară, de la ora 22:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Totodată, atacantul cu 4 goluri în acest sezon, component al României la Campionatul European, a discutat despre viitorul său, lăsând mult loc de interpretări, precum și despre manșa decisivă cu Maccabi Petach Tikva din turul trei de Conference League.

VIDEO. Daniel Bîrligea: „Cei de la Slobozia sunt imprevizibili, sunt nou-promovați și vor să demonstreze că sunt valizi la acest nivel”

Atacantul „feroviarilor” nu îi tratează cu superioritate pe ialomițeni. Slobozia are 5 puncte în cele patru etape scurse, obținând rezultate pozitive în compania ultimelor două campioane (1-0 cu Farul, 2-2 cu FCSB).

„Este un meci foarte important, ne dorim să avem prestații bune și în campionat, chiar dacă momentan suntem concentrați pe partidele din cupele europene. Nu trebuie să rămânem în urmă. Este important să câștigăm cu Slobozia și să mergem mai departe. Nu suntem îngrijorați, mai sunt foarte multe etape.

O victorie mâine ne-ar ajuta mult mental, dar și în situația din clasament. Cei de la Slobozia sunt imprevizibili, sunt nou-promovați și vor să demonstreze că sunt valizi la acest nivel. Trebuie să ne obișnuim cu acest ritm, să jucăm la trei zile. Suntem pregătiți, pentru asta ne antrenăm”, a declarat Bîrligea.

Ce îi rezervă viitorul?

Fiind chestionat privind o ipotetică declarație, în care spunea că își dorește să rămână la CFR Cluj, Bîrligea a dat un răspuns sec. „Nu am declarat nimic în acest sens, nu e declarația mea, poate e de la altcineva.

Nu am spus eu asta. Nici de șansele să plec nu am zis nimic. Nu este o concurență cu Louis Munteanu, suntem atacanți amândoi, ne dorim să jucăm amândoi. Sper să jucăm și împreună, să dăm totul pentru echipă. Am vorbit și cu patronul, însă nu suntem la vreun cap.”

Mai sunt 90 minute, 1-0 este un scor periculos, foarte ușor de întors. Va fi un meci și mai greu decât cel de la Sofia. Ne dorim să ne calificăm, încercăm să facem asta, să mergem cât de departe se poate. Cel puțin momentan, o luăm pas cu pas. Nu ne-am gândit la reprogramarea partidei cu Slobozia, de ce să ne scutim?! Trebuie să fim pregătiți.

- Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj, despre returul cu Maccabi Petach Tikva

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.