Nationala

Momentul serii la Untold » Salvatore Ganacci a apărut în tricoul naționalei României: ce nume legendar avea pe spate

Salvatore Ganacci, pe scenă la Untold în tricoul lui Hagi, foto: untoldfestival

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 11 august 2024

Salvatore Ganacci (38 de ani), celebrul DJ bosniaco-suedez, a fost invitat la cea de-a 9-a ediție a festivalului Untold, care are loc în această perioadă pe Cluj Arena, stadionul Universității. Acesta a făcut spectacol și a impresionat audiența printr-un gest emoționant.

În cea de-a treia zi de festival, peste 120.000 de oameni s-au bucurat de experiența festivalului Untold. Nume precum Sam Smith sau Swedish House Mafia au făcut un adevărat show.

Dar momentul serii a avut loc în timpul prestației lui Salvatore Ganacci, unul dintre cei mai îndrăgiți DJ de către publicul din România. El a fost o prezență constantă în ultimii ani la Neversea și Untold, unele dintre cele mai importante festivaluri din România.

VIDEO. Salvatore Ganacci, pe scenă în tricoul lui Hagi

Set-ul lui Ganacci a fost unul cu adevărat special pe scena principală. El a făcut un gest extrem de apreciat de public. A ales să poarte un tricou al echipei naționale de fotbal a României, mai exact tricoul cu numărul 10 purtat de Gheorghe Hagi.

Nu este pentru prima oară când Ganacci poartă tricoul naționalei României la un festival, dar este pentru prima oară când acesta este inscripționat cu numele unui fotbalist. „Sunt Salvatore Ganacci și provin din România”, a spus, râzând, la începutul prestației.

Salvatore Ganacci a făcut spectacol la Untold, foto: Instagram untoldfestival

DJ-ul s-a bucurat din plin de eveniment și a exclamat de mai multe ori pe parcursul momentului său artistic: „Este cel mai tare eveniment din toată lumea!”.

Salvatore a dansat alături de publicul de pe Cluj Arena și a făcut o baie de mulțime. DJ-ul a mai avut un gest emoționant. El a adus un omagiu regretatului Nicu Covaci, fondatorul legendarei trupe Phoenix.

Salvatore Ganacci a făcut spectacol la Untold, foto: Instagram untoldfestival

El și-a încheiat show-ul cu piesa „Nunta”, cântată de trupa Phoenix. Festivalul Untold se încheie astăzi, 11 august. Va fi a patra seară de distracție la Cluj-Napoca. Universitatea Cluj a fost afectată de acest festival. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău nu și-a putut disputa derby-ul cu CFR pe teren propriu.

În cele din urmă, cele două rivale au ajuns la un acord, iar partida s-a disputat în Gruia, pe terenul CFR-ului, fiind câștigată de „studenți”, scor 3-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.