Stranieri

Horațiu Moldovan, integralist în Atletico - Juventus! Anunț de impact făcut de spanioli

Horațiu Moldovan, în tricoul lui Atletico Madrid, foto: X Atletico de Madrid

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 11 august 2024

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost integralist în partida amicală pe care Atletico Madrid a câștigat-o în fața lui Juventus, scor 2-0. Duelul a avut loc pe Gamla Ullevi, stadionul formației Goteborg, din Suedia.

Moldovan nu a apucat să debuteze pentru Atletico într-un meci oficial, dar se descurcă foarte bine în duelurile amicale. Juventus nu a reușit să înscrie în poarta apărată de român, iar spaniolii menționează faptul că acesta ar putea fi titular în prima etapă din noul sezon de La Liga.

Horațiu Moldovan ar putea evolua în premieră pentru Atletico într-un meci oficial

Cele două echipe și-au măsurat forțele, iar Motta și Simeone au utilizat mai multe vedete în unul dintre cele mai tare amicale ale verii.

Juventus: Di Gregorio - Bremer, Gatti, Cabal, Cambiaso - Locatelli, Thuram - Weah, Douglas Luiz, Yildiz - Vlahovic

Atletico: Moldovan - Azpilicueta, Le Nordmand, Witsel, Lino - De Paul, Koke - Llorente, Griezmann, Riquelme - Sorloth

Moldovan a ieșit curajos la o minge înaltă, în duel cu Vlahovic. Intervenție bună pentru portarul român în minutul 55”, au scris cei de la Marca. Atletico a câștigat duelul grație reușitelor semnate de Joao Felix (48) și Angel Correa (85, penalty).

A fost ultima partidă de verificare a lui Atletico Madrid din această vară. Spaniolii se pregătesc pentru startul sezonului. Trupa lui Diego Simeone debutează în noul sezon din Spania pe terenul celor de la Villarreal. Partida are loc luni, 19 august, de la 22:30, iar Horațiu Moldovan este anunțat titular!

Potrivit celor de la eldesmarque.com, Jan Oblak, accidentat după Campionatul European din Germania, nu a făcut vreun antrenament alături de colegii săi în această vară, iar șansele ca el să joace în primul meci oficial din acest sezon sunt reduse. Așadar, Horațiu Moldovan ar putea fi titular pentru prima dată într-un meci oficial la Atletico.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.