Liga 1

„Cutremur” înaintea meciului Sepsi - Universitatea Craiova » 2 jucători, excluși din lot: „Nu glumesc! Acestea sunt motivele”

Akos Kecskes (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 11 august 2024

Probleme la Sepsi Sfântu Gheorghe. Tehnicianul german Bernd Storck (61 de ani) a exclus 2 jucători din lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, din etapa 5 a Superligii. Duelul se desfășoară în aceste momente, iar cu câteva minute înainte de start, antrenorul a anunțat măsura extremă.

Așadar, Kevin Varga (28 de ani), atacantul maghiar, și Akos Kecskes (28 de ani), fundașul maghiar, au fost excluși din lot din motive disciplinare. Cei doi au întârziat la antrenamente, iar Storck nu a avut milă. De altfel, tehnicianul german a impus o disciplină „de fier” încă din momentul în care a devenit tehnicianul covăsnenilor.

Bernd Storck a explicat motivul pentru care a exclus din lot 2 jucători: „Susțin regulile”

Cu câteva minute înainte de startul meciului, la flash-interviu, Storck a explicat decizia drastică pe care a luat-o. Chiar dacă nu va avea foarte mulți jucători pe banca de rezerve, tehnicianul nu se abate de la regulile pe care le-a impus.

„Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea. A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot.

(n.r. - Akos Kecskes?). La fel, din păcate. Nu glumesc, nu! Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toată lumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile.

Va fi interesant cine va fi mai puternică în acest meci. Universitatea Craiova este o echipă tare, știm asta. Trebuie să controlăm ritmul încă din debut. Mitriţă e un jucător-cheie, e un jucător de top, adversarii rotesc mult jucătorii în ofensivă, dar avem metodele noastre”, a declarat Bernd Storck, la Orange Sport, înainte de Sepsi - Universitatea Craiova.

Sepsi este pe locul 4 în acest moment, cu 8 puncte după primele 4 etape. Covăsnenii și-au propus accederea în play-off, obiectiv atins inclusiv în sezonul trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.