Nationala

Jucătorul naționalei l-a atacat pe Edi Iordănescu, la o lună după terminarea EURO 2024: „Putea să facă o excepție!”

Edi Iordănescu

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 august 2024

Cristi Manea (27 de ani), fundașul dreapta de la Rapid, nu a trecut ușor peste faptul că nu a fost convocat în lotul României la EURO 2024 și a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu, fostul selecționer.

Manea, un obișnuit al convocărilor la națională, nu a fost luat la EURO 2024. Edi Iordănescu l-a preferat pe Vasile Mogoș în locul lui, cel care îi luase locul de titular lui Manea și la CFR Cluj, în finalul sezonului trecut.

Acum, la o lună de la încheierea Campionatului European, Cristi Manea, care între timp a ajuns la Rapid, și-a spus nemulțumirea.

Cristi Manea: „Domnul Edi putea să facă o excepție”

„Când joci jumătate dintre meciurile din calificări şi nu mergi la EURO, e puțin frustrant. Nu că acuz pe cineva, nici vorbă, dar nu e simplu. Domnul Edi (n.r. - Iordănescu) ştia situaţia mea şi putea să facă o excepţie, cum a făcut în alte părţi, dar eu am fost fericit pentru băieţi”, a declarat Cristi Manea, potrivit orangesport.

La EURO, România a câștigat grupa cu Belgia, Slovacia și Ucraina, cu 4 puncte. În optimi, „tricolorii” au fost eliminați de Olanda, cu 0-3.

Cristi Manea a fost titularul postului de fundaș dreapta în prima parte a preliminariilor pentru EURO 2024, și a jucat în meciurile cu Belarus, scor 2-1, Kosovo, 0-0, Elveția, 2-2, și Israel, 1-1. Ulterior, el s-a accidentat și nu a mai prins lotul. A revenit în primăvară și a jucat cu Irlanda de Nord, în amicalul încheiat cu scorul de 1-1.

Însă Edi Iordănescu nu l-a luat la Campionatul European, fiind preferați Vasile Mogoș și Andrei Rațiu pentru postul de fundaș dreapta.

Cristi Manea, în amicalul cu Irlanda de Nord
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.