Liga 1

Alexandru Mitriță i-a răspuns lui Panduru, după Sepsi - Craiova: „Vreau să clarific și eu ceva”

+49 Foto
Alexandru Mitriță, în Sepsi - Universitatea Craiova/ foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 august 2024

Alexandru Mitriță a reușit două goluri în Sepsi - Universitatea Craiova 1-2, iar la finalul meciului i-a răspuns lui Basarab Panduru, care îl criticase în urmă cu o săptămână.

După 0-0 cu Petrolul, Mitriță declarase că jucătorii Craiovei au nevoie de 1-2 zile de pauză, iar Panduru a răbufnit când l-a auzit: „Te aștepți la orice, numai zile libere să nu ceară. Băi, e începutul de campionat!”.

Acum, jucătorul Universității Craiova a oferit și motivul pentru care ceruse zile libere. El a simțit că echipa e obosită mental, după eliminarea din Conference League și decesul tatălui lui Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor.

Alex Mitriță: „Vreau să clarific ceva”

„Am văzut ce au zis unii analiști și vreau să clarific. Eu zisesem că suntem obosiți mental, pierdusem cu Maribor și veneam după acea nenorocire prin care a trecut Bancu, aveam nevoie de o pauză.

Bancu a trecut prin acea nenorocire, sper să îi facem bucurii în teren și să treacă și el peste”, a declarat Mitriță, la Digi Sport.

Alex Mitriță a oferit secretul formei din acest sezon

Mitriță a devenit noul golgeter al Ligii 1, cu 4 goluri și a vorbit despre perioada bună prin care trece.

„Suntem bucuroși pentru cele 3 puncte, nu se supăra nimeni dacă se termina 6-5. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Intru calm pe teren, îmi văd de treaba mea, de asta mă simt liber în teren și îmi ies execuțiile. Am vrut să și driblez portarul, dar a stat foarte bine.

Important e că am marcat două goluri și am câștigat. Cu Petrolul nu am avut șut pe poartă, era important să marcăm acum. Ne place pe primul loc, dar campionatul abia a început. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, să dăm 100%”, a mai declarat Alexandru Mitriță.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.