Liga 1

Un fotbalist din Superligă l-a uluit pe Mihai Stoica: „Parcă e din altă ligă!” » Îl propune la echipa națională

+49 Foto
Mihai Stoica

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 11 august 2024

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a fost impresionat de randamentul lui Alexandru Mitriță (29 de ani). Jucătorul Universității Craiova a marcat ambele goluri în victoria cu Sepsi, scor 2-1, din runda cu numărul 5 a Superligii.

Mitriță a fost omul meciului de la Sfântu Gheorghe. Mihai Stoica a remarcat prestația pe care a avut-o. Acesta e convins de faptul că oltenii au meritat victoria și nu a ezitat să-l laude pe Mitriță. Atacantul oltenilor are un început solid de sezon, cu 4 goluri în 5 etape.

Mihai Stoica, despre Alexandru Mitriță: „A fost de excepție astăzi!”

„Eu zic că e corect rezultatul. Universitatea Craiova a avut forța de a reveni, deși ratase două ocazii monumentale la 1-0. Poate Sepsi a avut mai multe șanse, dar mai clare au fost ale Craiovei.

Când ai un jucător în zi de grație, iar numele lui este Mitriță, atunci e foarte complicat să nu câștigi. Mitriță a făcut o partidă extraordinară. Parcă vedeam un jucător din altă Ligă, apărut acum în România.

A fost de excepție astăzi! I-au ieșit toate. Dacă eu aș face convocările la națională, ar fi primul convocat.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează duelul cu nou-promovata Gloria Buzău, de pe teren propriu. Partida are loc vineri, 16 august, de la 22:00.

A fost un meci foarte greu, era foarte important. Azi ne-am revanșat față de meciul cu Petrolul și am obținut cele trei puncte. Cred că toate intervențiile pe care le-am avut au fost grele.

E clar că am crescut față de sezonul trecut, sper să o fac în continuare. Este un vis al meu să ajung la echipa națională. Sper să mi-l îndeplinesc, cine nu și-ar dori? Avem o echipă bună, un lot bun. Dacă o să muncim la fel de mult la meciuri și antrenamente cred că este anul nostru.


- Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.