Liga 1

Louis Munteanu a marcat primul gol la CFR Cluj » Incredibil ce s-a întâmplat un minut mai târziu

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 august 2024

Louis Munteanu (22 de ani) a marcat primul gol la CFR Cluj, în meciul cu Unirea Slobozia, în al doilea lui meci la noua echipă.

În minutul 38, Munteanu a primit o centrare de la Nkololo, un alt nou-venit în Gruia. Louis a trimis din voleu, din întoarcere, iar mingea a intrat în poartă. Portarul Rusu nu a putut interveni la șutul la colțul lung, deși a plonjat spre minge.

La al doilea meci la CFR Cluj, după cel cu U Cluj din etapa trecută, Louis Munteanu a reușit să marcheze primul gol. Transferul atacantului de la Fiorentina l-a costat pe Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, 2,8 milioane de euro.

Ce s-a întâmplat un minut mai târziu după golul lui Munteanu din CFR Cluj - Slobozia

Doar un minut mai târziu, Unirea Slobozia a reușit să egaleze, cu un gol uluitor. Purece a trimis în vinclu de la 30 de metri, fără șanse pentru portarul Răzvan Sava.

Reușita a fost însă anulată pentru un ofsaid în construcția fazei. Pe reluări s-a văzut că Afalna, atacantul Unirii, era în afara jocului înainte să îi paseze lui Purece. Faza a fost analizată la VAR aproximativ un minut, iar Andrei Chivulete a anulat golul marcat de Purece.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.