Liga 1

Adrian Mihalcea, descumpănit după CFR Cluj - Slobozia: „Am fost depășiți la toate capitolele”

+10 Foto
Adrian Mihalcea/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 12 august 2024

Adrian Mihalcea, antrenorul de la Unirea Slobozia, a comentat eșecul suferit cu CFR Cluj, scor 0-3, în Gruia.

Mihalcea a recunoscut superioritatea adversarei și s-a arătat nemulțumit de jocul echipei lui, nou-promovată în acest sezon din Superliga.

Ce a declarat Adrian Mihalcea, după CFR Cluj - Unirea Slobozia

„Nu e deloc o seară tristă. E o înfrângere dureroasă puțin, dar am fost dominați la toate capitolele, și fizic, și tactic, și tehnic. Ne-au dat impresia că putem să construim, dar era doar o strategie. Dar s-a văzut calitatea individuală a jucătorilor. 1-0 sau 3-0 este același lucru, înfrângere.

Știam că va fi greu. Important e să realizăm unde am greșit și să revenim la jocul pe care îl pregătim și care ne-a adus cele 5 puncte. CFR e foarte puternică. M-au dezamăgit jucătorii mei, cei cu experiență au făcut greșeli, dar pe fondul bun de joc al celor de la CFR Cluj.

Și până să primim gol nu am fost agresivi, nu am reușit nimic din ce ne-am propus. Pe fondul calității echipei gazdă am luat primele două goluri. E și a treia decizie nefavorabilă luată de VAR împotriva noastră. Noi suntem Unirea Slobozia, am promovat pentru prima dată în Liga 1, știam unde am ajuns.

Poate unii considerau că nu facem vreun punct, dar momentan suntem pe la mijlocul clasamentului, iar campionatul e lung. M-am gândit unde trebuie să ajungem cu punctele și suntem în plan. Jocul mi-a displăcut. Am fost depășiți la toate capitolele. Trebuie să lucrăm”, a declarat Adrian Mihalcea la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.