Liga 1

Ilie Dumitrescu l-a DESFIINȚAT pe Neil Lennon: „Să îi spună și lui cineva”

+35 Foto
Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda

Articol de Cezar Titor  —  luni, 12 august 2024

Ilie Dumitrescu, 55 ani, l-a criticat în termeni extremi de duri pe Neil Lennon, antrenorul Rapidului.

Rapid este singura echipă din Superligă fără victorie în acest start de sezon, bifând remize cu UTA, CFR Cluj, Sepsi și Gloria Buzău, pierzând în derby-ul cu Petrolul, scor 0-1.

Ilie Dumitrescu: „Rapid are o ținută de echipă mică”

Rapid are o ținută de echipă mică. Sunt foarte puține momentele bune de joc, Lennon trebuie să înțeleagă asta. În sezonul trecut, Rapidul a jucat foarte bine până în play-off. În repriza a doua cu Gloria Buzău, giuleștenii nu au mai contat.

La fel s-a întâmplat și cu Petrolul. Să îi spună și lui cineva că nu Rapid nu e echipă mică, sunt alte obiective acolo. A arătat mai bine echipa cu Iosif, când a promovat, iar el nu a avut jucătorii ăștia”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, emisiunea Digi Sport.

Miță Iosif a fost antrenorul Rapidului între 15 martie 2021 și 2 martie 2022, pregătind trupa în alb și vișiniu timp de 42 meciuri, având o medie de 1.45 puncte pe meci. Cea mai mare performanță o reprezintă promovarea din eșalonul secund.

În contextul în care fanii i-au cerut deja demisia, iar Viorel Moldovan i-a oferit un ultimatum privind sistemul de joc, Lennon a răspuns după 1-1 la Buzău că are nevoie de stabilitate, misiunea sa fiind clară: să construiască, atât cu jucătorii pe care îi are la dispoziție, cât și cu cei tineri, din academie.

Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc. Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poți lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, dar sunteți puțin dramatici în România uneori. Nu plec, ar fi o decizie de amatori”, a spus Lennon la flash-interviu.

Ieri, GSP nota că nord-irlandezul a primit deja un ultimatum din partea conducerii: minim 7 puncte cu Dinamo, Poli Iași și Universitatea Craiova. Dacă va pierde derby-ul cu Dinamo din etapa viitoare (duminică, ora 21:00), acesta va părăsi formația giuleșteană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.