Liga 1

Plecare de ultimă oră de la Rapid: „Ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din lot”

Ștefan Pănoiu a semnat cu FC Botoșani / foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  luni, 12 august 2024

FC Botoșani l-a transferat pe Ștefan Pănoiu, 21 de ani, de la Rapid. Este al doilea fotbalist înregimentat astăzi de moldoveni, după Patricio Matricardi.

În stagiunea precedentă, Pănoiu a fost împrumutat de giuleșteni la U Cluj. Nu a reușit vreun gol sau pasă decisivă în tricoul „șepcilor roșii”, revenind în Giulești în această vară. Cu toate acestea, se pare că tânărul jucător nu intră în planurile lui Neil Lennon, fiind transferat definitiv de formația pregătită de Liviu Ciobotariu.

Ștefan Pănoiu a semnat cu FC Botoșani

Ștefan Pănoiu în acțiune. Foto: Imago Images

„Ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Ștefan Pănoiu a fost transferat definitiv la FC Botoșani. Mult succes, Fane!”, au scris cei de la Rapid pe pagina oficială de Facebook.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 300.000 euro. Cea mai mare valoare a atins-o în primăvara lui 2023: 750.000 euro. Și-a făcut junioratul la Râmnicu Vâlcea, fiind transferat de Rapid în 2018. A debutat în Liga 1 pe 18 iulie 2021 (Rapid - Chindia Târgoviște), având patru goluri în primul eșalon pentru trupa alb-vișinie.

Deși era unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Giulești, după un sezon 2022-2023 foarte bun, acesta a scăzut în evoluții, iar acum bucureștenii au luat decizia de a renunța definitiv la serviciile sale.

Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan Călin Pănoiu este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul roș-alb-albastru în următorii doi ani.

Ultimul club pentru care Ștefan Călin Pănoiu a jucat este Rapid București. Anterior giuleștenilor, noul jucător al FC Botoșani a evoluat la „U” Cluj. Ștefan Călin Pănoiu a evoluat la toate echipele Under ale României, iar în prezent este component al naționalei U21 a României.

Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Ștefan Călin Pănoiu!

- Comunicat FC Botoșani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.