Liga 1

Dublă lovitură pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid! 2 jucători de bază s-au RUPT în prima repriză de la Iași » Cât de grave sunt accidentările

+28 Foto
Hakim Abdallah s-a accidentat în Iași - Dinamo, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Eduard Apostol, Ovidiu Minea, Romeo Ene  —  luni, 12 august 2024

Probleme pentru Dinamo în meciul din deplasare cu Poli Iași. Hakim Abdallah (26 de ani) și Dennis Politic (24 de ani), doi dintre cei mai importanți oameni din atacul „câinilor”, s-au accidentat și n-au mai putut continua partida.

Dinamo a început perfect meciul de la Iași. Astrit Selmani (27 de ani) a deschis scorul în minutul 3, după un penalty comis de Nicolas Samayoa (29 de ani).

Însă „câinii” au trecut de la extaz la agonie. Mai întâi, Hakim Abdallah, cel care a marcat 2 goluri în acest sezon, s-a accidentat în minutul 9 și a fost înlocuit de Petru Neagu (24 de ani).

FOTO. Abdallah și Politic, OUT înaintea derby-ului cu Rapid

+28 Foto
Abdallah și Politic s-au accidentat în Iași - Dinamo, foto: captură de ecran Prima Sport

După doar 8 minute de la startul partidei, Abdallah a rămas întins pe gazon după un duel aerian cu Gouet. Vârful malgaș s-a ținut de tendon, iar accidentarea pare, la prima vedere, destul de serioasă.

Atacantul din Madagascar a acuzat dureri mari și a făcut semn că nu mai poate juca. A primit îngrijiri medicale, însă nu a mai putut continua partida. A șchiopătat și a evitat să calce, ceea ce indică o problemă la gleznă.

Din informațiile GSP.ro, Abdallah are o contuzie. Rămâne de văzut dacă va juca în derby-ul de duminică cu Rapid. A fost dus pe brațe la vestiare și avea privirea chinuită.

După 30 de minute, Dennis Politic a fost înlocuit cu Ahmed Bani după ce a acuzat o problemă musculară. Politic a înscris de 3 ori pentru „câini” în acest debut de sezon.

Politic, căpitanul „câinilor”, a încercat un sprint, însă a simțit anumite dureri la nivelul coapsei și a solicitat imediat schimbare. Cei doi ar putea rata derby-ul cu Rapid, care va avea loc duminică, 18 august, de la 21:30. Sursele GSP.ro precizează faptul că Dennis este suspect de ruptură musculară.

Dezastrul a fost complet pentru trupa lui Zeljko Kopic în prelungirile primei reprize. Nicolas Samayoa, cel care a făcut penalty-ul din care Dinamo a deschis scorul, a înscris, iar ieșenii au întors rezultatul chiar înainte de pauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.