Campionate

Barcelona, zdrobită pe teren propriu înainte de startul La Liga » A pierdut Trofeul Gamper după 12 ani

Barcelona a pierdut cu AS Monaco, scor 0-3, pe teren propriu, în cadrul meciului amical pentru Trofeul Joan Gamper/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 13 august 2024

Barcelona a pierdut cu AS Monaco, scor 0-3, pe teren propriu, în cadrul meciului amical pentru Trofeul Joan Gamper.

Barcelona debutează în La Liga pe 17 august, cu Valencia. Cu 4 zile înainte, catalanii au fost umiliți acasă de Monaco. Echipa lui Hansi Flick a trimis doar două șuturi pe spațiul porții adverse, a încasat 3 goluri și a pierdut primul Trofeu Joan Gamper după 12 ani.

Barcelona, umilită de AS Monaco

Hansi Flick a trimis în primul 11 mai mulți jucători care vor fi titulari în noul sezon, precum Ter Stegen, Kounde, Balde, Raphinha și Lewandowski. Lângă ei, Christensen și Inigo Martinez, jucători cu experiență, dar și tinerii Bernal, Casado, Victor și Torre.

Pe parcurs au intrat, printre alții, Gundogan, Yamal și Torres, însă Barcelona nu a reușit să marcheze cu Monaco.

Mohamed Camara a deschis scorul în minutul 50, iar Embolo a majorat avantajul monegascilor 7 minute mai târziu. Pe final a punctat și Elebi, iar Monaco a făcut instrucție pe stadionul Olimpic din Barcelona.

Hansi Flick: „Sâmbătă vom arăta mai bine”

Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, a încercat să explice ce nu a mers în jocul echipei sale și i-a asigurat pe fani că trupa blaugrana va arăta mai bine cu Valencia, la debutul oficial al neamțului pe banca Barcelonei.

„În primele minute am fost buni și am avut șanse să marcăm. Viteza și pasele nu au fost la fel de bune ca în meciurile anterioare, nu am avut încrederea pe care am avut-o în alte zile, Monaco a jucat bine, noi am încercat să schimbăm lucrurile în a doua repriză, dar erorile individuale nu ne-au permis să câștigăm.

Nu am aplicat presiunea pe care o facem în mod normal. Astăzi am văzut ce a funcționat și ce nu. Vom analiza acest meci și sunt sigur că sâmbătă vom juca mai bine”, a declarat Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, la finalul meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.