Liga 2

Mai rău decât Gigi Becali! Finanțatorul din Liga 2 și-a distrus jucătorii într-un interviu acordat pe stradă: „Praf! Nu avem material. Am făcut acum ședință”

+22 Foto
Anton Măzărianu, în cămașă albă / FOTO: Facebook @Gelu Crăcană

Articol de Tudor Belivacă  —  marți, 13 august 2024

Ceahlăul Piatra Neamț a pierdut cu 3-0 în fața celor de la CSM Slatina, în runda secundă din Liga 2. Anton Măzărianu, finanțatorul nemțenilor, și-a criticat aspru jucătorii.

Măzărianu este nemulțumit de jocul defensiv al echipei sale. Într-un interviu acordat „la cald”, imediat după eșecul cu Slatina, finanțatorul nu s-a abținut.

VIDEO. Anton Măzărianu, finanțatorul Ceahlăului, și-a făcut praf echipa după eșecul din week-end

„Joacă slab, apărarea este praf. O să încercăm să găsim soluții cât mai repede. După cum ați văzut, anul trecut nu am avut atacanți, acum nu avem apărare. E un câștig că avem cel puțin un băiat în atac, dar la apărare trebuie să ne organizăm extrem de repede. Se vor găsi soluții cu siguranță.

Sper să avem prima victorie în acest sezon. O să se mobilizeze mai bine. Din păcate, în apărare nu avem material. Dacă nu ai cu cine juca nu ține de antrenor. Ați văzut, pasăm destul de bine. Putem spune că este o schimbare. La Csikszereda toate golurile au fost din greșeli individuale.

Antrenorul? Nu se pune problema să plece, modul de antrenament este ok și chiar sunt mulțumit, doar că nu avem material, nu avem cu cine face treabă. O să găsim soluții.

Primele două etape m-au supărat. Nu am luat niciodată la Ceahlăul bătaie la trei goluri diferență. Nici când eram în Liga 3. Asta este, încercăm, luptăm în continuare. Au fost unele soluții bune, altele nu.

Din păcate, toată linia de fund este foarte slabă. Știm lucrul acesta, nu trebuie să ne convingă nimeni. Acum trebuie să găsim variante cât mai repede posibil. Am fost acum în ședință cu staff-ul tehnic, fără jucători, și s-au luat câteva măsuri”, a declarat Măzărianu într-un interviu acordat pe stradă, postat pe Facebook de jurnalistul Gelu Crăcană.

Întrebat despre când crede că echipa sa va acumula puncte, Măzărianu a răspuns: „O să dureze, probabil după pauza competițională din septembrie”.

FOTO. Anton Măzărianu, alături de Gheorghe Ștefan la meciul Ceahlăul - Slatina

+22 Foto
Anton Măzărianu, Gheorghe Chivorchian și Gheorghe Ștefan (de la stânga la dreapta) / FOTO: Facebook @Gelu Crăcană

Ceahlăul Piatra Neamț a debutat în actuala stagiune de Liga 2 cu două eșecuri. În ambele înfrângeri, pietrenii au încasat trei goluri. Ceahlăul a pierdut în deplasare la Csikszereda, scor 3-1 și acasă cu CSM Slatina, scor 3-0. Ceahlăul va juca miercuri cu FC Bacău, în Cupă, pe 14 august. În etapa a treia de Liga 2, nemțenii se vor deplasa la Chiajna pentru duelul cu Concordia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.