Stranieri

„Bombardierul” Claudiu Keșeru și-a pus amprenta la revenirea într-un meci oficial » Victorie importantă pentru echipa lui

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marți, 13 august 2024

La un an după ce își anunțase oficial retragerea din fotbalul profesionist, Claudiu Keșeru (37 de ani) s-a întors pe teren și-a debutat ieri pentru Cherno More Varna. A și marcat în minutul 75 al meciului cu Botev Vratsa, scor 2-1, dar reușita sa a fost anulată după consultarea arbitrajului video

După experiența de la UTA Arad, Claudiu Keșeru anunțase ca s-a retras definitiv din fotbalul profesionist și că se dedică afacerilor personale pe care le are la Oradea.

Claudiu Keșeru a semnat cu vicecampioana Bulgariei

Decizia din vara lui 2023 a fost revizuită de „Bombardierul” Keșeru. A decis să mai are câte ceva de demonstrat în fotbal. Și a semnat un contract în Bulgaria, țara unde a câștigat tot ce se putea câștiga cu Ludogoreț.

Și-a pus semnătura pe contractul cu Cherno More Varna, vicecampioana Bulgariei! Presa de peste Dunăre notează că acesta are un salariu de doar 3.000 de euro.

Keșeru a marcat pentru Cherno More după două minute!

Și după trei etape în care a tras la antrenamentele noii sale echipe, Keșeru s-a întors pe teren într-un nou meci oficial. Trecuseră 436 de zile!

Ultima apariție fiind în manșa retur din barajul de menținere/promovare în primul eșalon, UTA Arad - Gloria Buzău 5-1, din 4 iunie 2023.

Keșeru a intrat în minutul 73 al meciului Cherno More Varna - Botev Vratsa. A avut nevoie de doar două minute să marcheze! Ultima sa reușită fiind în mai 2023, contra celor de la FC Argeș.

Velislav Vasilev i-a pasat perfect în fața porții lui Claudiu, care a pus latul și-a trimis mingea în poartă din opt metri.

Doar că bucuria și descătușarea lui Keșeru a fost stopată de arbitri. „Centralul” a decis să anuleze reușita românului, după consultarea VAR. Înainte de pasa finală, Vasilev se afla în ofsaid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.