Liga Campionilor

Cehii au remarcat două mari probleme la contactul cu Bucureștiul: „Infernal!”

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 13 august 2024

În ziua meciului FCSB - Sparta Praga din manșa secundă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, presa din Cehia a remarcat două probleme: căldura de la București și starea proastă a gazonului de pe stadionul Steaua.

  • FCSB - Sparta Praga are loc de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

După 1-1 la Praga, FCSB și Sparta joacă în Ghencea pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Pierzătoarea va juca în play-off-ul Europa League, iar ambele echipe au asigurată minim prezența în grupele Conference League.

Însă, înainte de meci, gazonul din Ghencea se prezintă în condiții precare, lucru remarcat și de jurnaliștii cehi care au venit la București.

Ce scrie presa din Cehia, în ziua meciului FCSB - Sparta Praga

„Direct din București - Căldură infernală și gazon pregătit mai puțin decât ideal. Sparta a sosit în Bucureștiul fierbinte cu multă dispoziție și nu a arătat nici un pic de nervozitate înaintea manșei secunde cruciale de marți din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Revenirea căpitanului Filip Panak (28 de ani), care a finalizat cu zâmbetul pe buze antrenamentul premergător meciului în netradiționala casă a FCSB-ului, i-a adus un plus al bunăstării.

Este un pic surprinzător! Foarte probabil cel mai important meci al sezonului al FCSB-ului (care, de altfel, este valabil și pentru Sparta ), se va juca pe stadionul de casă al celui mai mare rival al său. Stadionul Steaua este un stadion temporar pentru cel mai cunoscut club românesc, întrucât pe Arena Națională va avea loc concertul lui Ed Sheeran”, au scris cei de la Flashscore Cehia.

Echipa care trece mai departe din această „dublă” va înfrunta câștigătoarea meciului PAOK Salonic - Malmo, în play-off-ul Ligii Campionilor. Iar cine e eliminată va da peste LASK Linz în play-off-ul Europa League.

Se anunță sol-out la meciul din Ghencea, vor fi aproximativ 29.000 de suporteri pe stadionul Steaua, casa celor de la FCSB în preliminariile Ligii Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.