Liga 1

Afirmație fermă în direct: „E cel mai bun fotbalist din Liga 1. Mircea Lucescu îl va convoca”

Alexandru Mitriță la echipa națională, între Constantin Budescu și Ciprian Deac / foto: Imago Images

Articol de Alexandru Barbu  —  marți, 13 august 2024

Dan Alexa spune despre Alexandru Mitriță că e cel mai bun fotbalist din campionatul României și se așteaptă ca Mircea Lucescu să-l convoace la națională pe jucătorul Universității Craiova.

După 16 goluri și 14 assisturi reușite în 39 de apariții oficiale din sezonul trecut, Mitriță, 29 de ani, a început bine și actuala stagiune: 5 goluri și o pasă decisivă în 7 partide.

VIDEO. Dan Alexa: „Mitriță e cel mai bun jucător din Liga 1. Cred că Mircea Lucescu îl va convoca”

„Pe Craiova o văd mult schimbată în bine, a transferat jucători concreți, puternici, cu calitate la mijloc, unde au avut probleme până acum. Iar Mitriță, din punctul meu de vedere, e cel mai în formă jucător din Liga 1. Erau el și cu Coman, acum a rămas Mitriță, e cel mai bun fotbalist din campionat.

Face diferența, face ce e greu în fotbal: scoate mingea din grămadă, e decisiv, își asumă, rupe liniile adversarilor, e printre jucătorii rari”, a declarat Alexa la GSP Live.

În prezent antrenorul celor de la CS Tunari (Liga 3), Alexa anticipează că Mitriță va reveni în circuitul primei reprezentative odată cu instalarea lui Mircea Lucescu în funcția de selecționer:

„În primul rând, lui Mircea Lucescu îi plac jucătorii care fac diferența, eu zic că pe Mitriță îl va chema, de exemplu. Se va schimba și dinamica la națională, vor apărea jucătorii care fac diferența în echipă”.

Alexandru Mitriță a adunat 3 goluri în 18 selecții pentru România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.