Liga Campionilor

Rezultatele serii în Champions League » Mourinho părăsește competiția, scor șocant la Razgrad, Dinamo Kiev produce și ea surpriza

Articol de Cezar Titor  —  marţi, 13 august 2024

Fenerbahce, cu Jose Mourinho pe banca tehnică, a fost eliminată din Champions League. Turcii au forțat golul pe durata celor 90 minute, iar acesta a venit târziu. Dzeko a forțat autogolul lui Diakite, iar partida a mers în prelungiri. În minutul 109, francezii au rămas în inferioritate numerică, însă au dat lovitura prin Jonathan David, care a executat imparabil de la punctul cu var.

Ciprioții de la APOEL merg în play-off-ul Europa League, după ce au remizat nul cu Slovan Bratislava. În manșa tur, Slovan Bratislava s-a impus cu scorul de 2-0. Bodo/Glimt a făcut instrucție cu cei de la Jagiellonia, scor 4-1, după ce se impusese la limită în tur, 1-0. Twente și Salzburg au oferit un adevărat thriller, 3-3, iar Salzburg merge mai departe, având avantaj din tur.

Ferencvaros, campioana Ungariei, a condus pe teren propriu, însă a fost egalată în startul mitanului secund și nu au mai reușit să revină. Cu un avantaj de două goluri din tur, Slavia Praga s-a impus fără emoții și în Belgia, contra celor de la Saint-Gilloise, 1-0. Jurecka a reușit golul pe final.

O surpriză au produs și ucrainenii de la Dinamo Kiev, impunându-se pe terenul celor de la Rangers. Aceștia au profitat de eliminarea lui Jefte, reușind două goluri pe final de meci. Pikhalyonok a marcat în minutul 82, iar Voloshyn în minutul 82.

Scorul serii a survenit la Razgrad. Ludogorets s-a impus cu 2-1 în tur, însă ceea ce s-a întâmplat în această seară a fost de domeniul SF. Qarabag a deschis scorul, Ludogorets a intors, însă azerii au marcat de două ori în prelungirile primei reprize. 3-2 era scorul pauzei, în favoarea celor de la Qarabag. Repriza secundă nu a adus niciun gol, însă azerii au marcat de patru ori în prelungiri (minutele 93, 111, 112 și 118). 2-7 a fost scorul final al partidei dintre Ludogorets și Qarabag.

APOEL - Slovan Bratislava 0-0 (0-2, în la general)

Bodo/Glimt - Jagiellonia 4-1 (5-1, la general)

Twente - Salzburg 3-3 (4-5, la general)

Fenerbahce - Lille 1-1 (2-3, la general)

Ferencvaros - Midtjylland (1-3, la general)

Ludogorets - Qarabag 2-7 (3-8, la general)

Union St. Gilloise - Slavia Praga 0-1 (1-4, la general)

Rangers - Dinamo Kiev 0-2 (1-3, la general)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.