Liga Campionilor

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat echipa de start, cu câteva ore înainte de FCSB - Sparta Praga: „E momentul să iasă și el la rampă”

+14 Foto
Cu doar câteva ore înaintea manșei decisive cu Sparta Praga, Gigi Becali, patronul FCSB a intrat în direct și a anunțat echipa de start.

Articol de Cezar Titor  —  marţi, 13 august 2024

Cu doar câteva ore înaintea manșei decisive cu Sparta Praga, Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct și a anunțat echipa de start.

  • FCSB - Sparta Praga va avea loc în această seară, de la ora 21:30, în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV și Voyo. În tur, la Praga, a fost 1-1.

Gigi Becali: „Nu știu dacă a făcut Dumnezeu vreo minune să o facă pe Sparta mai puternică”

„Nu știu dacă a făcut Dumnezeu vreo minune să o facă pe Sparta mai puternică. În tur, ei nu au intrat în careul nostru. Cum să ne poată bate?! Nu doar că nu au intrat în careu, nu au avut nici posesie.

Maccabi avea această calitate, doar că nu am lăsat-o noi. Cehii nu o au. Ca și talent, jucători valoroși, Sparta este mai slabă ca Maccabi. Nu poate lega 2-3 pase.

Maccabi putea, doar că nu am lăsat-o noi. Cehii încercau niște combinații, doar că nu au putut. E adevărat... au pe stânga un jucător de culoare (n.r. probabil se referă la Angelo Preciado), dar pe care nu îl lasă Crețu nici să respire”, a declarat latifundiarul din Pipera la Liga DigiSport.

Gigi Becali, cu câteva ore înainte de FCSB - Sparta Praga: „Asta e echipa! E momentul ca Ștefănescu să iasă la rampă”

Cum va arăta FCSB cu Sparta Praga, potrivit lui Gigi Becali:
Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Băluță - Miculescu

„Așa arată echipa. Va fi calvar în Ghencea, în această seară. Frică nu mai avem. În mod normal, trebuie să marcăm repede, să ne facem jocul ușor. Așa văd eu jocul. Cu toate că sunt o echipă valoroasă. Dacă jucam cu Craiova, Rapid sau CFR, nu aveam curajul ăsta”, a spus patronul roș-albaștrilor.

„Sparta este sub valoarea acestor echipe. Dacă jucăm și cu Miculescu, și cu Popa, nu mai avem schimbare de atacant, în cazul în care vom avea nevoie. Eu fac echipa, nu o visez. E adevărat... ultimul cuvânt e al meu, dar mă consult și cu Mihai Stoica, dar și cu Pintilii”, a mai spus Gigi Becali.

+14 Foto
FCSB, antrenament oficial înainte de meciul cu Sparta Praga/ foto: Cristi Preda (GSP)

Cred că e momentul ca Ștefănescu să iasă la rampă, nici nu aveam altă soluție, poate Baeten, însă va intra și el cu siguranță, indiferent de cât va fi scorul. Mie îmi place foarte mult, face bine și faza defensivă, nu are nici un fel de emoție. El poate avea o execuție, care poate câștiga un meci, chiar dacă nu e mare marcator.

De la Olaru am mari așteptări, va fi un fel de Nicolae Stanciu. Nu merg diseară la meci, voi merge doar în grupele Champions League, când nu am nicio emoție și mă uit doar la teatru. Nici în play-off nu voi merge, însă posibil să mă convingă ăștia să merg la Sfântul Dimitrie.

Noi credem că jucăm cu PAOK. E vorba de foarte mulți bani, de zeci de milioane de euro. Cât de tare ai fi ca om, ai emoții, nu ai ce face.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.