Liga Campionilor

Gigi Becali a anunțat alte două transferuri, dacă FCSB trece de Sparta Praga: „Cu tot respectul pentru Chiricheș...”

+14 Foto
Gigi Becali, 65 ani, patronul celor de la FCSB, a anunțat posibile noi înregimentări în angrenajul roș-albaștrilor, în cazul în care bucureștenii vor reuși să treacă de Sparta Praga.

Articol de David Marinescu  —  marţi, 13 august 2024

Gigi Becali, 65 ani, patronul celor de la FCSB, a anunțat posibile noi înregimentări în angrenajul roș-albaștrilor, în cazul în care bucureștenii vor reuși să treacă de Sparta Praga.

  • Partida dintre FCSB și Sparta Praga va avea loc în această seară, de la ora 21:30, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV și platforma Voyo. În tur, scorul a fost 1-1
  • Liniile 41, 47, 138, 232 şi 385 vor avea un program de circulaţie prelungit în seara zilei de marţi, 13 august

Gigi Becali anunță că vrea să mai transfere un atacant și un fundaș

„Dacă trecem de Sparta, este posibil să mai aducem un atacant, dar și fundaș central. Cu tot respectul pentru Chiricheș, nu putem să stăm în el.

Eu nu spun cu răutate, spun ceea ce văd. Dacă se greșește așa, nu se poate. Vom vedea, însă nu este în regulă. Sunt vreo două meciuri în care a greșit, însă nu vreau să vorbesc mult de Chiricheș, el e un caracter extrem de frumos, are o vârstă, a avut și accidentări”, a declarat Gigi Becali la Liga DigiSport.

Nu este prima oară când latifundiarul din Pipera îl critică pe stoperul trecut pe la Napoli, Sassuolo sau Tottenham, declarându-se extrem de nemulțumit de evoluțiile acestuia.

„Este el Chiricheș, a făcut, a dres, dar dacă tot dai pasă la adversar, în centru... nu se poate. Dacă era după ei, jucam exclusiv cu Chiricheș, că el construiește.Eu le-am spus că e jucător valoros, dar că e prea lejer și dă pase la adversari, te nenorocește. Nu a avut nicio treabă. Pintilii așa ar fi vrut, să jucăm cu Chiricheș.

Eu vreau fundași centrali puternici, care să câștige duelurile”, spunea Becali după partida pierdută de FCSB în compania celor de la Oțelul Galați, scor 0-2, în care Chiricheș a greșit flagrant la unul dintre golurile formației lui Dorinel Munteanu.

+14 Foto
FCSB, antrenament oficial înainte de meciul cu Sparta Praga/ foto: Cristi Preda (GSP)

Pentru postul de atacant, FCSB îi are la dispoziție pe David Miculescu și Daniel Popa, însă și Florin Tănase, proaspăt revenit la FCSB, poate evolua pe această poziție, în timp ce fundașii centrali ai lui Elias Charalambous sunt Ngezana, Dawa și Haruț.

Sparta este sub valoarea acestor echipe. Dacă jucăm și cu Miculescu, și cu Popa, nu mai avem schimbare de atacant, în cazul în care vom avea nevoie. Eu fac echipa, nu o visez. E adevărat... ultimul cuvânt e al meu, dar mă consult și cu Mihai Stoica, dar și cu Pintilii.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.