Liga Campionilor

„Centralul” danez a încins spiritele în prima repriză » Reacția lui MM Stoica, imediat după deciziile conaționalului antrenorului Spartei

Articol de Andrei Crăiţoiu, Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu  —  marți, 13 august 2024

„Centralul” Morten Krogh a încins spiritele la Sparta Praga - FCSB, fanii prezenți pe Stadionul Steaua reacționând virulent la adresa „cavalerului în negru”.

În minutul 27 al partidei din Ghencea, la 1-0 pentru cehi, Joyskim Dawa l-a faultat în careu pe Victor Olatunji, iar danezul Kogh, conațional cu tehnicianul celor de la Sparta, Lars Friis, nu a ezitat să arate punctul cu var. Veljko Birmancevic a transformat impecabil, reușind „doppietta”.

GALERIE FOTO. Faza în urma căreia s-a acordat penalty pentru Sparta Praga

La faza imediat următoare, Darius Olaru a avut o incursiune în careul advers, fiind faultat de un fundaș advers. Arbitrul a făcut semn ca jocul să continue, iar fanii campioanei au răbufnit! Olaru și Băluță au fost avertizați cu „galben” în urma protestelor, la fel cum s-a întâmplat și cu Elias Charalambous, tehnicianul celor de la FCSB.

În momentul în care cei doi au văzut cartonașele, un suporter de la tribuna 1 a aruncat în teren cu un pahar de carton. Marius Ianuli, unul dintre oamenii apropiați echipei, a pătruns pe suprafața de joc pentru a recupera paharul, însă stewarzii au intervenit, pornind un haos general la marginea terenului. Mihai Stoica s-a întors către tribune, făcând apel la calm.

La doar câteva minute distanță, Haraslin a dus scorul la 3-0, făcând misiunea roș-albaștrilor una extrem de dificilă. În momentul golului trei, mai mulți suporteri ai celor de la FCSB au început să părăsească tribunele din Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.