Liga Campionilor

„A fost un coșmar, o repriză-dezastru!” » Reacție la pauza duelului FCSB - Sparta Praga

FCSB – Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (FCSB)

Articol de Alexandru Barbu, Cezar Titor  —  marţi, 13 august 2024

Raul Rusescu, 36 ani, expert GSP Live și fost atacant al roș-albaștrilor, a tras concluziile primei reprize din FCSB - Sparta Praga. Roș-albaștrii erau conduși la pauză cu un neverosimil 0-3, scor venit pe fondul unui joc extrem de slab al bucureștenilor.

  • Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Sparta Praga, 3-2
  • FCSB merge în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe LASK Linz

Raul Rusescu: „Am văzut multe greșeli, din păcate, decisive, iar o echipă de tipul Spartei Praga te taxează”

Din păcate, nu avem multe de zis, a fost un coșmar, o repriză dezastru. Am văzut multe greșeli, din păcate, decisive, iar o echipă de tipul Spartei Praga te taxează, în momentul în care comiți asemenea erori. Roș-albaștrii au fost surprinși de începutul bun al celor de la Sparta Praga, au vrut să aibă posesia, să domine partida, însă nu mă așteptam la asemenea greșeli. Inevitabil, se face 1-0, apoi 2-0 și 3-0.

E foarte greu ca lucrurile să arate bine în atac, mai ales că ai primit trei goluri în prima repriză. În meciul tur, presingul a funcționat. Au fost doi atacanți, Miculescu și Popa, care au ținut bine de mingi și s-au luptat mult. Astăzi am văzut un Miculescu vârf împins.

Mă așteptam ca Steaua să aibă mai mult posesia, să pună în pericol poarta adversă, însă nu am făcut acest lucru. Pe fondul unei dominări categorice ale celor de la Sparta Praga, au făcut multe greșeli”, a spus Rusescu la ediția specială de GSP Live.

Greșelile personale de la primele două goluri te-au costat. Cred că vor juca Popa și Miculescu în repriza a doua. Aș vedea și un Phelipe în teren, un Baeten. Lucrurile trebuie să se schimbe la nivel de așezare tactică.

Nu cred că ar trebui să ne gândim doar la nume, ci și la ideea tactică, pe care trebuie să o punem în practică. Trebuie să marcăm foarte repede, să mai introducem un atacant

- Raul Rusescu, expert GSP Live

Urmăriti AICI ediția integrală de GSP LIVE:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.