Liga Campionilor

Ilie Dumitrescu a distrus patru jucători de la FCSB: „Au fost depășiți total”

+36 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 14 august 2024

Ilie Dumitrescu a criticat apărarea celor de la FCSB, după ce campioana României a fost eliminată de Sparta Praga din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Roș-albaștrii au fost învinși pe Ghencea cu 2-3, după un 1-1 în tur la Praga, și se vor lupta pentru un loc în grupele Europa League, în play-off, cu austriecii de la LASK Linz.

Dumitrescu a spus că este pentru prima dată la FCSB când nu poate să remarce vreun fundaș. Pe apărătorii laterali Valentin Crețu și Risto Radunovic i-a considerat depășiți total, iar pe stoperii Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa i-a catalogat drept inexistenți.

Ilie Dumitrescu, discurs dur în privința apărării celor de la FCSB

Ilie Dumitrescu a susținut că FCSB a pierdut calificarea din cauza felului în care s-a comportat linia defensivă a trupei pregătite de Elias Charalambous.

„Hai să vă mai spun ceva, e pentru prima dată când nu pot să remarc pe nimeni de pe linia de fund. Crețu a fost depășit total unu contra unu, Radunovic la fel. Cei doi fundași centrali n-au fost! Olatunji a făcut ce-a vrut cu cei doi.

Dacă linia de fund era la un nivel foarte bun, nu ajungeam ca la pauză să fie foarte greu să mai speri în calificare. Până la urmă, ca să poți să scoți un rezultat, nu poți să joci doar cu cei din atac.

Dacă nu se face 2-0 acolo... E o imprudență (n.r.- la Dawa), nu mai e de cadou, e de cum judeci faza, de cum interpretezi. N-ai nicio șansă să mai joci mingea cu capul acolo. Nu știu cum s-a dus să mai sară", a declarat Dumitrescu, conform digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, de acord cu Gigi Becali în privința lui David Miculescu

Ulterior, fostul mare internațional român s-a pus de acord cu Gigi Becali, patronul campioanei FCSB, în privința lui David Miculescu. Concluzia a fost că Miculescu nu este un veritabil număr 9.

+36 Foto
FCSB – Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (FCSB)

Ilie Dumitrescu: Echipa asta a arătat foarte bine. Jucătorii au venit bine de pe bancă. În prima repriză ne-au surprins cu pressing. Miculescu nu e 9, nu acceptă duelurile.

Gigi Becali: Are dreptate Ilie, nu a câștigat duelurile. Ce să fac? Dacă m-am luat după ei...

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.