Liga Campionilor

Ce s-a întâmplat pe gazon, imediat după FCSB – Sparta Praga » Incidente, danezul a scos cartonașul roșu

+34 Foto
Adrian Șut, eliminat după FCSB - Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto), Sergiu Alexandru  —  marţi, 13 august 2024

FCSB a părăsit în această seara Liga Campionilor. A fost învinsă de Sparta Praga, 2-3, la capătul unui meci cu două reprize total diferite: cehii au dominat prima parte, în timp ce campioana României a revenit în repriza secundă, fiind aproape de egalare. La final, fanii le-au mulțumit jucătorilor, dar au fost și mulți nervi.

Jucătorii și staff-ul roș-albaștrilor au fost extrem de nemulțumiți de maniera de arbitraj a danezului Morten Krogh, care fost huiduit de mai multe ori în timpul partidei. Iar după fluierul final, au apărut și câteva incidente.

Șut și Neubert, nervoși după FCSB - Sparta Praga

La capătul partidei, Adrian Șut s-a dus la arbitru pentru a-i face mai multe reproșuri, iar danezul nu a stat la discuții. I-a acordat cartonașul roșu, iar mijlocașul nu va juca în următoarea partidă europeană.

Cel mai nervos a fost Thomas Neubert, preparatorul fizic al campioanei. Acesta a sărit pe arbitrul de rezervă, iar MM Stoica a intervenit să-l tempereze, calmându-l cu greu.

VIDEO. Ce au făcut fanii FCSB – Sparta Praga

FCSB – Sparta Praga a început cu un mesaj al ultrașilor din Peluza Nord: „Make us proud again” (n.r- Să ne faceți mândri din nou). În prima repriză, jucătorii lui Charalambous nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, fiind dominați clar. Dar în partea a doua au avut o tresărire de orgoliu. Au avut inițiativa, au atacat și au marcat de două ori, fiind aproape de o revenire incredibilă.

La finalul meciului, jucătorii roș-albaștri s-au dus în dreptul ultrașilor pentru a le mulțumi de susținere. Iar suporterii le-au întors mesajul. Suporterii au apreciat modul în care favoriții lor au jucat în repriza a doua și i-au aplaudat la rândul lor.

Și au scandat „Suntem mândri de voi!”. Semn că fotbaliștii s-au ridicat la nivelul cerințelor de la începutul partidei.

Doi suporteri au intrat pe gazon

Imediat după ce jucătorii au terminat turul, doi copii au vrut să intre pe gazon pentru a-i vedea pe jucători. Unul dintre ei, cel mai în vârstă, a fost prins de forțele de ordine și predat jandarmeriei. Celălalt a reușit să fugă în tribune și a fost ajutat de restul spectatorilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.