Liga Campionilor

„M-am simțit foarte RĂU! Am avut calificarea în mână” » Răzvan Lucescu, prima reacție după eliminarea dramatică din Liga Campionilor

+22 Foto
Răzvan Lucescu s-a prezentat extrem de dezamăgit la conferința de presă, care a succedat „thriller”-ul PAOK - Malmo 3-4 / foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  miercuri, 14 august 2024

Răzvan Lucescu s-a prezentat extrem de dezamăgit la conferința de presă care a succedat „thriller”-ul PAOK - Malmo 3-4 (5-6, la general). Acesta a transmis că elevii săi ar fi putut gestiona mai bine finalul de partidă, declarând că s-a simțit foarte rău, în momentul în care echipa din Salonic a primit al treilea gol, care a survenit în minutul 96.

După 2-2 în tur, PAOK a început teribil partida de pe „Toumba”, Nanasi deschizând scorul în minutul 10. Taison a restabilit egalitatea, iar Koulierakis i-a adus pe eleni în avantaj. Nanasi a reușit „doppietta” în minutul 45, însă Zivkovic a marcat pentru 3-2, chiar la ultima fază a primei reprize.

+22 Foto
PAOK - Malmo, foto: Imago Images

PAOK nu a reușit să își mărească avantajul, iar Malmo a egalat la ultima fază prin Zatterstrom. Christiansen a dat lovitura pentru suedezi, în minutul 99, iar Malmo va întâlni Sparta Praga în play-off-ul Champions League.

Răzvan Lucescu: „Trebuia să închidem meciul. Primul gol al celor de la Malmo ne-a costat mult”

„Timp de 90 minute, am meritat calificarea. Când primești un gol în ultimul minut, în acest fel, poți spune că este o lipsă de încredere. Ar fi trebuit să marcăm golul al patrulea în repriza a doua, însă nu am făcut-o și am plătit pentru naivitatea noastră. Trebuia să închidem meciul.

Primul gol al celor de la Malmo ne-a costat mult. Chiar dacă am reușit să intrăm la cabine în avantaj, ar fi trebuit să gestionăm partida repede.

Golul trei al suedezilor m-a făcut să mă simt foarte rău. Din primul până în ultimul minut. Am avut calificarea în mână și am pierdut-o, din toate punctele de vedere.

Când posesia era a noastră, în minutul 95 și nu trimitem mingea în jumătatea adversă înseamnă că am avut calificarea în mâinile noastre și am pierdut-o. Puteam gestiona mai bine baloanele lor lungi, mai ales în minutele de prelungiri”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

PAOK nu a jucat niciodată în grupele celei mai tari competiții intercluburi continentale, Champions League.

Răzvan Lucescu a vorbit și despre următorii pași ai echipei în aventura europeană. PAOK va juca în play-off-ul Europa League cu echipa care va triumfa din „dubla” dintre Celje și Shamrock Rovers. În tur, slovenii s-au impus cu scorul de 1-0.

„Ne-am asigurat prezența europeană, trebuie să ne gândim la cele două partide, care vor decide calificarea în grupele Europa League. Este responsabilitatea mea și a tuturor celor de la club să ne concentrăm pe următoarele partide. Avem un sezon întreg în față. Trebuie să ne trezim dimineață știind că avem partide importante în față”, a mai spus Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.