Liga Campionilor

Raul Rusescu a remarcat detaliul care a costat-o calificarea pe FCSB: „Greșeli monumentale”

+34 Foto
Raul Rusescu

Articol de Alexandru Barbu, Romeo Ene  —  miercuri, 14 august 2024

Raul Rusescu, fostul atacant al FCSB-ului, a analizat partida pe care campioana României a pierdut-o în fața Spartei Praga, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Trupa lui Elias Charalambous a fost eliminată și va juca în play-off-ul Europa League cu LASK Linz.

Rusescu, prezent în studioul GSP, a identificat problema cu care s-a confruntat campioana României. Greșelile personale au costat-o pe FCSB, care a făcut o primă repriză extrem de slabă. A fost condusă la pauză pe Ghencea, scor 0-3.

În repriza secundă, FCSB n-a fost departe de o revenire impresionantă, însă nu a înscris decât de două ori.

VIDEO. Raul Rusescu, concluzii după eliminarea FCSB-ului: „Acestea erau așteptările mele”

Prezent în studioul Gazetei Sporturilor, Rusescu a declarat că FCSB are un parcurs european foarte bun până în acest moment. Trupa lui Charalambous și-a asigurat deja calificarea în grupele Conference League și țintește spre Europa League. În viziunea lui Raul, FCSB are șanse mari să treacă de Linz.

„Am văzut o a doua repriză total diferită față de prima. Am văzut o altă echipă, altă idee de joc, o echipă care și-a dorit să arate că ceea ce s-a întâmplat în prima repriză a fost o greșeală.

N-a fost de ajuns însă. Greșelile personale din prima repriză ne-au costat calificarea. Jucătorii de pe bancă au intrat bine. Sparta Praga nu s-a retras, dacă putea să dea 5, ar fi dat 5.

FCSB putea mai mult în seara asta. Sunt niște greșeli monumentale în faza aceasta a competiției. Dacă măcar una dintre ele nu s-ar fi întâmplat, atunci am fi avut prelungiri. Parcursul din Liga Campionilor a fost foarte bun.

FCSB este favorită cu LASK Linz. Este un echilibru, poate 55% șanse pentru FCSB. Este un adversar de care trebuie să trecem”, a declarat Raul Rusescu, la GSP Live.

La momentul acesta, cred că toată campania de calificare este un succes pentru FCSB, fiind deja calificată într-o competiție europeană

- Raul Rusescu, expert GSP Live

VIDEO. GSP Live, emisiunea integrală cu Raul Rusescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.