Stiri extrasport

Alvaro Morata va divorța de fotomodelul Alice Campello: „Dacă ar exista o altă femeie...”

+36 Foto
Alice Campello și Alvaro Morata / Foto: Instagram

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 14 august 2024

Fotomodelul italian Alice Campello (29 de ani) a anunțat, ieri, că va divorța de Alvaro Morata (31 de ani), căpitanul campioanei europene Spania. Alice și Alvaro au împreună o relație de șapte ani și patru copii. În urmă cu două săptămâni, cei doi au fost într-o vacanță în Sardinia, în care păreau fericiți împreună.

Cu toate acestea, Alice Campello l-a apărat pe Alvaro Morata, după ce au apărut informații în spațiul public că despărțirea celor doi a fost provocată de infidelitatea atacantului. Ea a spus că, în realitate, cei doi pur și simplu nu s-au mai înțeles, în urma unor evenimente din viața lor privată.

+36 Foto
Alice Campello Morata

Alice Campello l-a apărat public pe Alvaro Morata

„Alvaro și cu mine am decis să ne despărțim și este cea mai dificilă decizie pe care am luat-o vreodată în viața noastră. Nu mă voi plictisi să repet și să jur pe tot ce am că nu este vorba de lipsă de respect sau de vreo altă persoană.

Sunt dinamici ale noastre care vor rămâne astfel încât ne-au consumat... (depresii, momente importante de tensiune puternică a europeanului și a ziarelor, milioane de situații personale).

Dacă ar exista o altă femeie, nu aș nega asta de atâtea ori și n-aș vorbi NICIODATĂ despre el așa. Nu merită (n.r.- Alvaro Morata) toate prostiile care se spun despre el”, a explicat Alice Campello, conform dailymail.co.uk.

Alvaro Morata a confirmat divorțul de Alice Campello

Anterior, luni, Alvaro Morata a anunțat public că va divorța de Alice Campello, care și-a șters după aceea numele soțului de pe rețelele sociale.

După un timp de reflecție, Alice și cu mine am luat decizia de a ne despărți. O relație reciprocă minunată și respectuoasă în care ne-am iubit și ne-am ajutat mult.

Au fost ani minunați și rezultatul lor sunt cei patru copii ai noștri, care sunt, fără îndoială, cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.

Este o decizie dureroasă, așa că cerem respect și empatie. Nu inventați povești pentru un minut de proeminență pentru că repet: nu a existat niciodată vreo lipsă de respect, doar multe neînțelegeri continue care uzează puțin câte puțin lucrurile.

Alice va avea întotdeauna un loc special în inima mea și tot ceea ce am trăit împreună a fost incredibil și o poveste grozavă”, a explicat și Morata.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.