Liga 1

Gigi Becali anunță plecarea lui Olaru de la FCSB: „Îl dau după meciurile cu Linz” » Suma colosală pe care o poate încasa

Darius Olaru (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  miercuri, 14 august 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a intrat în direct și a anunțat plecarea lui Darius Olaru (26 de ani). Mijlocașul campioanei României va evolua în „dubla” cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League, iar ulterior patronul este pregătit să accepte una dintre ofertele care au venit pe adresa lui.

După Florinel Coman, FCSB se pregătește să mai piardă un jucător important. Olaru, cel care a marcat deja 7 goluri în acest sezon în 9 meciuri, are oferte din Europa și Rusia, iar Gigi Becali a precizat faptul că acesta va pleca în schimbul sumei de 6 milioane de euro.

VIDEO. Gigi Becali anunță plecarea lui Darius Olaru: „Nu pot să-l țin”

„Am primit două oferte pentru el, din Europa și Rusia. Cred că-l dau cu vreo 6 milioane de euro, chiar dacă am cerut 8. După Linz cred că ne despărțim. Eu vreau să-i măresc salariul și să nu plece, dar nu pot să-l țin dacă el vrea să plece.

Uite, dacă rămânea și Florinel Coman, ne calificam cu Sparta Praga. Trebuie să-și facă viitorul. L-am vândut pe Coman cu șase milioane și mai iau vreo șase milioane de euro și pe Olaru, deci încasez vreo 25 de milioane.

O părere de rău e că a plecat Coman, ne calificam cu el. M-am gândit că ia salariu de două milioane, e viața lui”, a declarat Gigi Becali în fața reporterilor de la Palat.

Campioana României o va întâlni pe LASK Linz în play-off-ul Europa League. Primul duel are loc în Austria, pe 22 august. Returul se desfășoară o săptămânâ mai târziu, pe 29 august, pe Stadionul Steaua.

Cum să joci cu un jucător care spune că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă e mai valoros decât tine? Îți dai seama cu ce fotbalist jucăm noi? Eu vreau să le dau curaj, cum să spui asemenea mega-prostie?

- Gigi Becali, despre Mihai Lixandru, mijlocașul FCSB-ului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.