Liga 1

S-a aflat motivul pentru care Louis Munteanu a refuzat-o pe FCSB: „Mi-a zis Hagi”

Louis Munteanu, foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  miercuri, 14 august 2024

Louis Munteanu (22 de ani) a avut de ales între FCSB și CFR Cluj în această vară. Atacantul a semnat cu trupa lui Dan Petrescu (56 de ani), iar Gigi Becali (66 de ani), patronul campioanei României, a dezvăluit motivul pentru care vârful a declinat oferta roș-albaștrilor.

Munteanu a înscris o „dublă” în meciul CFR-ului cu Unirea Slobozia. Întrebat despre FCSB la finalul partidei, la flash-interviu, Louis a oferit un răspuns clar și răspicat: „Nu am vrut să merg acolo”, fără să explice motivul.

Becali, prezent astăzi la palat, a dezvăluit faptul că jucătorului îi e teamă de criticile sale. Chiar și în acest context, patronul roș-albaștrilor l-a lăudat pe Munteanu pentru alegerea făcută.

VIDEO. Gigi Becali a explicat motivul pentru care Louis Munteanu a refuzat FCSB: „Bravo lui!”

„Știu că n-a vrut să vină la FCSB. E băiat deștept, a zis că nu se duce. Îi e frică de mine și bravo lui! Mi-a zis Gică (n.r. - Hagi): «Dacă îl cerți, nu mai funcționează». E fricos, dar bravo lui! Dacă ți-e frică nu mai veni la FCSB!

Tu, Lixandrule, dacă ți-e frică, nu mai sta aici! Tu, Ștefănescu, dacă ți-e frică, nu trebuia să vii! Și bani sunt, dar și războiul este. Ștefănescu nu s-a ascuns de minge, el de frică le dădea la adversari, dar are valoare, eu îl aștept. Trebuie să-l critic, dar îl aștept.”, a declarat Gigi Becali, la palat.

„Afacerea Louis Munteanu” a costat-o pe CFR Cluj aproape 3 milioane de euro. Obiectivul ardelenilor este clar: câștigarea titlului după ce echipa s-a clasat pe 2 în sezonul trecut.

Vreau să fiu la echipa națională din nou! Sper să ajung în curând datorită evoluțiilor mele. Nu mă interesează FCSB-ul, nu am vrut să merg acolo. Nu am niciun motiv, nicio explicație

- Louis Munteanu, după CFR Cluj - Unirea Slobozia 3-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.