Liga 1

Dinamo a anunțat situația celor 3 jucători accidentați! GSP are toate detaliile de la Săftica » Veste bună pentru „câini” înainte de derby-ul cu Rapid

+28 Foto
Abdallah ar putea juca în Rapid - Dinamo » Politic și Neagu, OUT

Articol de Eduard Apostol, Romeo Ene  —  miercuri, 14 august 2024

Dinamo a emis un comunicat oficial prin intermediul căruia a anunțat situația celor 3 jucători accidentați în meciul din deplasare cu Poli Iași, terminat la egalitate, scor 2-2. Hakim Abdallah (26 de ani), Dennis Politic (24 de ani) și Petru Neagu (25 de ani) n-au terminat partida din Copou, iar clubul alb-roșu a transmis prin intermediul rețelelor de socializare și al aplicației situația medicală.

Sursele GSP.ro au informat în urmă cu puțin timp că Hakim Abdallah are șanse, mici, dar are!, de a fi în lot pentru derby-ul cu Rapid, duminică. Situația atacantului malgaș va fi monitorizată zilele viitoare.

În schimb, ceea ce este cert e că Dennis Politic și Petru Neagu vor rata partida orgoliilor din Grant. Totuși, se speră ca ei să fie apți în câteva săptămâni.

Abdallah ar putea juca cu Rapid » Politic și Neagu, OUT

BULETIN MEDICAL

Nevoiți să părăsească terenul înainte de fluierul final în meciul cu Poli Iași, dinamoviștii Hakim Abdallah, Dennis Politic și Petru Neagu au efectuat o serie de investigații medicale în aceste zile.

Medicul clubului, Haj-Kanameh Talal, anunță că Hakim a început deja recuperarea și sunt premise pozitive cu privire la revenirea sa rapidă.

Petru și Dennis vor începe mâine recuperarea cu partenerul nostru, Centrokinetic, pentru a se întoarce cât mai curând pe iarbă.

- comunicat Dinamo București

Abdallah a aterizat greșit după un contact cu un adversar și s-a ales cu o contuzie forte în zona gleznei. Durerile au persistat și după partidă. În cel mai bun caz, vârful din Madagascar va fi pe banca de rezerve la meciul din Giulești.

+28 Foto
Abdallah și Politic s-au accidentat în Iași - Dinamo, foto: captură de ecran Prima Sport

Politic și Neagu ratează sigur derby-ul. „Câinii” speră să-i recupereze pentru meciul cu Universitatea Craiova, care se va disputa pe 24 august.

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Dinamo în meciul cu Rapid: Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț - Gnahore, Cîrjan, Milanov - Caragea, Selmani, Bani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.