Liga 1

Transfer-surpriză la FCSB » Negocieri în toi: GSP a aflat cine e fotbalistul cu care Gigi Becali vrea să-l înlocuiască pe Olaru

Daniel Mândroiu (în centrul imaginii, bucurându-se)

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 14 august 2024

FCSB lucrează în aceste ore la un transfer surprinzător: mijlocașul ofensiv Daniel Mândroiu, 25 de ani, liber de contract după despărțirea de Lincoln City (liga a 3-a din Anglia).

Din informațiile GSP.ro, roș-albaștrii sunt aproape să bată palma cu Mândroiu. Născut la Dublin, cu tată român și mama irlandeză, Mândroiu a jucat la toate naționalele de juniori ale Irlandei și a fost chiar în vizorul primei reprezentative.

FCSB lucrează la transferul lui Daniel Mândroiu

În ultimul sezon petrecut la Lincoln (locul 7 în League One), Mândroiu a reușit 8 goluri și 6 pase decisive în 36 de apariții oficiale (toate competițiile).

De-a lungul carierei, Mândroiu a mai evoluat pentru St. Kevins Boys (Irlanda), Brighton U18, Brighton U23 (Anglia), Bohemians (Irlanda) și Shamrock Rovers (Irlanda).

Daniel Mândroiu, în locul lui Olaru la FCSB?

Mândroiu e un optar-decar și ar putea să-i ia locul la FCSB lui Darius Olaru.

Azi, Gigi Becali a declarat că FCSB se poate despărți de cel mai important fotbalist al echipei după „dubla” cu LASK Linz din play-off-ul Europa League: „Am primit două oferte pentru Olaru, din Europa și Rusia. Cred că-l dau cu vreo 6 milioane de euro, chiar dacă am cerut 8. După Linz cred că ne despărțim. Eu vreau să-i măresc salariul și să nu plece, dar nu pot să-l țin dacă el vrea să plece”.

Daniel Mândroiu (numărul 14)

2 titluria câștigat Daniel Mândroiu în Irlanda cu Shamrock Rovers

Pe Daniel Mândroiu l-a dorit și Dinamo

Potrivit surselor Gazetei, și Dinamo s-a interesat în ultimele ferestre de mercato de serviciile lui Mândroiu, însă negocierile au picat la discuțiile despre salariul jucătorului, pe care „câinii” nu și l-au putut permite.

Nu mai târziu de vara trecută, Dinamo a transferat un alt jucător din League One, pe Dennis Politic, care a reușit să se impună în campionatul României.

350.000 de euroe cota de piață a lui Mândroiu, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.