Liga 2

„Mâine dimineață depunem actele” » Ce urmează la Corvinul, după eliminarea brutală din Europa: „Nu-și mai permite să plătească 3 jucători”

Corvinul a fost eliminată din Conference League de Astana // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 14 august 2024

Bogdan Apostu, impresarul care face toate mutările la Corvinul, a dezvăluit că după eliminarea hunedorenilor din Conference League, 2-8 la general cu Astana, vor urma discuții cu cei 3 jucători aduși în această vară, special pentru cupele europene: Sergiu Buș, Roger și Ubbink.

Aventura europeană a Corvinului s-a încheiat după disputarea a 3 tururi preliminare. Hunedorenii au eliminat vicecampioana Ungariei, Paksi, apoi au fost eliminați din Europa League de vicecampioana Croației, Rijeka. A urmat Conference League, Corvinul fiind învinsă usturător de Astana, 1-6 în Kazahstan, 2-8 la general.

Acum că alb-albaștrii au fost eliminați din cupele europene, urmează schimbări pe mai multe paliere. Bogdan Apostu, impresarul extrem de implicat în conducerea clubului, a dezvăluit că mâine vor fi depuse actele pentru schimbarea formei de organizare a societății, astfel încât Corvinul să obțină dreptul de promovare în prima ligă.

Totodată, că vor exista discuții cu cei 3 jucători transferați special pentru cupele europene. Este foarte posibil ca Buș, Roger și Ubbink să părăsească echipa de pe-acum, deși au contracte valabile până în vara lui 2025.

Ce urmează la Corvinul Hunedoara după eliminarea din Europa: schimbarea decisivă pentru promovare + discuții cu vedetele

„Corvinul va depune documentele pentru o nouă entitate, de drept privat. Primăria și clubul au finalizat toate documentele în sensul ăsta. Rămâne de văzut dacă se va juca meciul de duminică sau nu (n.r. - a fost deja amânat oficial).

Până acum, Corvinul nu putea depune acele documente, ar fi pierdut licența europeană. Documentele sunt gata și vor fi depuse mâine dimineața”, a afirmat Apostu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Vizavi de transferuri, rămâne să discutăm cu cei 3 jucători. V-am spus, Roger și Sergiu Buș și Ubbink au semnat contracte pe un an, dar înțelegerea a fost că atunci când se părăsește competiția europeană, să discutăm din nou.

În funcție de posibilități... Corvinul nu-și mai permite, și-a permis doar pe perioada participării în cupele europene. Să vedem în ce măsură ei pot rămâne în continuare sau nu”, a completat impresarul.

Echipa a venit aici cu zboruri de linie, foarte grele. Mai mult, plecarea a fost de la București, iar drumul Hunedoara - București cu autocarul se face în 8 ore. Au fost cam două zile până aici, dar asta este situația

- Bogdan Apostu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.