Liga 1

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat că l-ar lua antrenor la FCSB: „No comment! Ce dialog? Execuți!”

Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Romeo Ene  —  joi, 15 august 2024

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul lui FCSB, a recunoscut faptul că l-ar pune antrenor pe Adrian Mutu (45 de ani), liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Cei doi au purtat un dialog savuros în direct.

Mai în glumă mai în serios, patronul campioanei României a explicat faptul că „Briliantul” nu i-ar îndeplini ordinele pe banca tehnică. Auzind vorbele lui Becali, Mutu a început să râdă și l-a completat în stilul propriu: „No comment (niciun comentariu). L-ați văzut pe Gigi cum e, ce dialog? Execuți”, a spus Mutu, la Fanatik.

Becali a dezvăluit și o discuție purtată în trecut cu Marius Șumudică (53 de ani). Spre deosebire de Mutu, fostul tehnician de la Gaziantep i-ar fi spus patronului de la FCSB faptul că ar fi dispus să-i îndeplinească ordinele dacă ar fi ajuns pe banca roș-albaștrilor.

Gigi Becali și Adrian Mutu, dialog savuros: „N-ar face ce zic eu”

„Hai să vă spun un lucru. Șumudică știe, am vrut să-l fac milionar, dar omul n-a vrut, contractul era scris, îl făcusem, a stat la mine acasă. După a zis că nu vrea, a găsit altă echipă, la arabi. Pe Adrian (n.r. - Mutu) l-aș lua antrenor, dar el nu vrea să facă ce zic eu.”, a declarat patronul de la FCSB

Mutu a început să râdă și i-a răspuns lui Becali: „Am auzit, admirabilă sinceritatea lui Gigi, îmi place.”

Becali: De ce să nu spun adevărul? Mutu nu face ce zic eu, pe Șumi îl luam antrenor, știți ce mi-a zis? «Băi, Gigi, păi mie să-mi fie familia bine, s-o ducă bine și spui ce vrei. Faci ce vrei, eu zic la televizor tot. Tu faci schimbările, echipa», așa mi-a zis”.

Șumudică: Eu consider că un antrenor trebuie să aibă un dialog permanent cu patronul clubului.

Becali: Ce dialog, bă? Eu zic și tu faci!

Mutu: No comment! Ați văzut cum e Gigi, ce dialog? Execuți!

După ce a agățat ghetele în cui, Mutu a fost președinte la Dinamo, iar ulterior a lucrat la FRF. Le-a antrenat pe FC Voluntari, Al-Wahda, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku și CFR Cluj.

Adrian Mutu a pregătit și naționala U21 a României pentru un an și trei luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.