Liga Campionilor

„El m-a convins să schimb echipa” » Gigi Becali, despre marea eroare făcută de FCSB cu Sparta: „Nu sunt supărat”

Gigi Becali

Articol de Romeo Ene  —  joi, 15 august 2024

FCSB a părăsit Liga Campionilor după ce a fost eliminată de Sparta Praga. Cehii s-au impus la București, scor 3-2, și s-au calificat în play-off-ul Ligii. Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul campioanei României, a dezvăluit numele omului care l-a determinat să facă o schimbare în primul 11 la meciul retur.

FCSB a făcut un joc extrem de solid la Praga. A condus din minutul 61, grație reușitei semnate de Joyskim Dawa (28 de ani) și a mai avut câteva ocazii importante de a marca. S-a văzut egalată pe final, iar la București a făcut o primă repriză de coșmar, în care a primit 3 goluri.

FCSB a făcut o singură schimbare în primul 11 față de meciul tur. Daniel Popa (29 de ani) a fost înlocuit de Marius Ștefănescu (26 de ani), mutare ce s-a dovedit neinspirată în viziunea lui Gigi Becali.

Gigi Becali, influențat de Mihai Stoica: „M-a convins să schimb echipa”

Mihai Stoica a fost cel care i-a sugerat patronului să facă această modificare în primul 11. Chiar și în acest context, Becali a anunțat faptul că nu este supărat pe oficialul roș-albaștrilor. La meciul de la București, Daniel Popa l-a înlocuit la pauză pe Alexandru Băluță, iar Ștefănescu a fost schimbat cu William Baeten (27 de ani).

„El (n.r. - Mihai Stoica) m-a convins să schimb echipa. Nu sunt supărat pe el, nici pe Charalambous sau Pintilii. Cum să mă supăr pe MM? E fratele meu mai mic. După meci era amărât, l-am văzut și eu. Cum să-l mai supăr și eu?

Eu sunt vinovat, dacă le ziceam lui Charalambous și Pintilii să schimbe cum zic eu, ar fi făcut-o.”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Aventura europeană continuă pentru FCSB. Campioana României se duelează cu LASK Linz în play-off-ul Europa League. Turul are loc în Austria, pe 22 august, de la 20:00. Pentru FCSB urmează duelul din campionat cu Poli Iași, de pe teren propriu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.