Tenis

Medvedev, criză de nervi la Cincinnati! S-a răstit la arbitra de scaun și a părăsit competiția

Daniil Medvedev, foto: captură de ecran X

Articol de Romeo Ene  —  joi, 15 august 2024

Daniil Medvedev (28 de ani, 5 ATP) a fost eliminat în primul meci pe care l-a jucat la turneul de la Cincinatti. A cedat în două seturi (7-6, 6-4) în fața cehului Jiri Lehecka (22 de ani, 35 ATP) și s-a remarcat într-un mod negativ.

A fost primul meci pe care sportivul rus l-a jucat pe hardul american în această vară. El a ieșit încă din turul doi și a ajuns la trei înfrângeri consecutive. Nu și-a putut controla nervii și a țipat la arbitra de scaun, care l-a sancționat imediat.

Medvedev, OUT de la Cincinnati! Conflict cu arbitra de scaun

Medvedev venea după eșecurile cu Auger-Aliassime (Jocurile Olimpice) și Davidovich Fokina (Montreal). Rusul nu traversează cea mai bună formă din punct de vedere sportiv.

Succesul cu austriacul Ofner (6-2, 6-2), din turul doi de la Jocurile Olimpice, este ultimul pe care l-a obținut rusul. Antrenat de doi francezi, Medvedev a răbufnit în limba franceză, însă arbitra de scaun era franțuzoaica Aurelie Tourte, care l-a auzit.

Aceasta a decis să-l sancționeze pentru cuvintele adresate, iar Medvedev i-a răspuns dur arbitrei: „De ce aplici această sancțiune? Vorbesc singur. Care e problema ta? În celălalt meci, când vorbeam singur, nu ai făcut nimic. Vorbesc singur... care e problema ta?”, a răbufnit sportivul din Rusia. Aceasta nu a avut, însă, nicio reacție.

Medvedev, conflict cu arbitra de scaun, foto: Facebook

Daniil Medvedev, recidivist

Nu este primul incident în care a fost implicat sportivul rus. În luna aprilie, după ce a fost eliminat în optimile de finală de la Monte Carlo. A dat de pământ cu racheta sa și a țipat efectiv la supervizorul partidei, care l-a penalizat cu un punct pentru comportamentul său.

Cine va lua măsuri? Ieri, mingea a fost afară, dar s-a dictat ca fiind înăuntru. Această minge este afară. Cine își va asuma responsabilitatea? Nu este responsabilitatea mea să arbitrez meciurile

- Daniil Medvedev, în aprilie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.