Liga 1

Ce scrie presa din Olanda despre interesul lui PSV pentru Darius Olaru

Darius Olaru/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 15 august 2024

PSV, campioana Olandei, îl vrea pe Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, iar presa batavă a reacționat și i-a făcut o descriere mijlocașului ofensiv.

Jucătorul român de 26 de ani ar putea schimba campionatul după play-off-ul Europa League cu LASK Linz. Din informațiile GSP, PSV îl vrea pe Olaru și negociază pentru transferul lui.

Olandezii ar fi dispuși să plătească 5 milioane de euro pentru căpitanul campioanei României. „Am primit două oferte pentru el, din Europa și Rusia. Cred că-l dau cu vreo 6 milioane de euro, chiar dacă am cerut 8. După Linz cred că ne despărțim”, a declarat recent Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Ce scrie presa din Olanda despre Darius Olaru

PSV lucrează la sosirea unui MVP-ului din campionatul românesc”, au titrat cei de la Voetbal Verslaafd.

Olaru este un mijlocaș ofensiv care joacă la FCSB, club de top din România. PSV ar fi dispusă să dea 5 milioane de euro pentru mijlocaș, iar media se așteaptă ca acesta să fie prezentat la Eindhoven în decurs de o săptămână.

Olaru a ajuns devreme în formă maximă în acest sezon. În șase partide din preliminariile Ligii Campionilor a marcat de patru ori și a dat trei pase decisive. În cele trei dueluri din SuperLiga României a dat deja trei goluri. El a fost convocat și la Campionatul European din vară”, au mai scris cei din Olanda.

PSV a câștigat titlul în sezonul trecut după o pauză de 6 ani și va juca direct în Champions League. Cu Peter Bosz pe bancă, PSV a bătut recordul de puncte într-un sezon în campionatul Olandei, 91.

Darius Olaru e una dintre vedetele Ligii și a ajuns la o cotă de 7 milioane de euro pe Transfermarkt, fiind cel mai bine evaluat jucător din Superliga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.