Campionate

Barcelona merge pe piața „second-hand” după ce a ratat principala țintă a verii: Flick l-a sunat deja pe jucătorul de 35 de ani!

Ivan Perisic, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 15 august 2024

După ce l-a ratat pe Nico Williams, care a ales să rămână la Athletic Club, Barcelona se orientează către „piața second-hand”, după cum relatează presa din Spania. Printre variantele de extremă stânga pe care clubul blaugrana le ia în calcul se numără Ivan Perisic și Kingsley Coman.

Nico Williams, 22 de ani, una dintre cele mai râvnite extreme ale momentului, a fost principala țintă a Barcelonei în acest mercato.

Mutarea dorită de conducerea blaugrana nu s-a înfăptuit. Williams pare departe de Barcelona, mai ales a primit recent numărul 10 la Athletic Club, cu care plănuiește să continue pentru măcar încă un sezon.

Cu Williams dificil de adus, Barcelona s-a reorientat către variante de pe „piața second-hand”, după cum scrie cotidianul madrilen AS.

Barcelona merge pe „piața second-hand” după ce l-a ratat pe Nico Williams

Principala variantă este Ivan Perisic. Croatul în vârstă de 35 de ani este pe picior de plecare de la Hajduk Split, din cauza neînțelegerilor cu antrenorul Gennaro Gattuso.

Conform publicației croate 24sata, Hansi Flick, care l-a antrenat pe Ivan Perisic și la Bayern Munchen, l-ar fi contactat pe jucător pentru a afla dacă acesta ar fi tentat de trecerea la Barcelona.

Celelalte nume de pe lista conducătorilor Barcelonei sunt Luis Diaz (27 de ani, Liverpool) și Kingsley Coman (28 de ani, Bayern Munchen), numai că situația financiară a clubului îngreunează realizarea unor astfel de transferuri. O variantă la care Bayern este deschisă o reprezintă împrumutul lui Coman, cu opțiune de transfer definitiv.

Până în acest moment, Barcelona a efectuat un singur transfer în această vară, aducându-l pe mijlocașul Dani Olmo de la RB Leipzig cu 55 de milioane de euro.

Catalanii vor începe sezonul sâmbătă seara, de la ora 22:30, cu o deplasare de foc, la Valencia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.