Liga 1

Ioan Varga, enervat de veșnicele văicăreli ale lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă!”

Ioan Varga

Articol de Laura Șoica  —  joi, 15 august 2024

Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu, antrenorul echipei sale, că s-a săturat de declarațiile veșnic fataliste făcute la conferințele de presă

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Maccabi Petach Tikva și a afirmat că este îngrijorat că rămâne fără fotbaliștii importanți de la CFR.

„La noi nu se știe. Vrem și obiective, vrem și aia, și aia… Dar nu era normal să stăm toți până la final, să zicem că nu pleacă nimeni până nu ajungem în grupe? Și atunci, dacă ieșim, ok, asta e, începem să vindem pe cine vindem”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Această discuție a venit în contextul plecării portarului Răzvan Sava la Udinese. Meciul cu Maccabi o să fie ultimul pentru fotbalist în tricoul vișiniu.

Nelu Varga, mesaj pentru Dan Petrescu: „Nu plecăm cu banii acasă”

Patronul de la CFR Cluj a declarat că antrenorul nu ar trebui să se plângă, deoarece el reinvestește banii și aduce mereu alți jucători în locul celor care pleacă.

Varga l-a asigurat pe antrenor că o să facă tot posibilul să îi ofere toate condițiile necesare.

„Dan Petrescu are un suflet mare, eu îl iubesc şi îl respect pentru asta. Este antrenorul care asigură performanţa la CFR Cluj. Dar şi conducerea face tot ce poate ca să-i asigure condițiile necesare.

Să nu se mai plângă, pentru că noi reinvestim sumele tot în club, tot în lotul de jucători. Nu plecăm cu banii acasă, aducem jucători de valoare în locul celor care pleacă”, a spus Ioan Varga, conform Sport pe Surse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.