Liga 1

Lobby pentru Chiricheș, după coșmarul cu Sparta Praga: „Vor primi Ngezana și Dawa același tratament? Îl prefer de 100 de ori!”

+36 Foto
„Vor primi Ngezana și Dawa același tratament precum Chiricheș?”, se întreabă Raul Rusescu

Articol de Alexandru Barbu, Daniel Grigore  —  joi, 15 august 2024

Raul Rusescu, 36 de ani, triplu campion al României și expert GSP Live, se întreabă dacă stoperii titulari în FCSB - Sparta Praga 2-3, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana, vor fi tratați la fel cum a fost Vlad Chiricheș, cel mai experimentat fundaș central din lot.

Vlad Chiricheș, 34 de ani, cel mai bine plătit jucător din Superligă, cu un salariu anual de 400.000 de euro, a fost rezervă neutilizată în cele 4 meciuri din „dublele” europene cu Maccabi Tel Aviv, respectiv Sparta Praga.

Preferați în centrul defensivei au fost Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa, alegeri făcute în condițiile în care Chiricheș nu a dat dovadă de siguranță în meciurile de campionat în care a apărut.

Gigi Becali l-a și criticat public pentru erorile de la 0-2 cu Oțelul și 3-2 cu Farul: „Este posibil să mai aducem un fundaș central. Cu tot respectul pentru Chiricheș, nu putem să stăm în el. Eu nu o spun cu răutate, spun ceea ce văd. Dacă greșește așa, nu se poate”.

La înfrângerea cu Sparta Praga, 2-3, rezultat care a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor, a venit rândul lui Dawa să greșească. Camerunezul a făcut un fault de penalty și a fost depășit ușor la faza primului gol al cehilor. Nici Ngezana nu a fost la cel mai bun nivel în Ghencea.

În acest context, Raul Rusescu se întreabă dacă stoperii titulari vor avea parte de același tratament precum Chiricheș, pus la colț de patron în aparițiile lui publice, apoi trecut pe banca de rezerve.

Lobby pentru Vlad Chiricheș, după coșmarul cu Sparta Praga: „Vor primi Ngezana și Dawa același tratament?”

„Ngezana și Dawa vor primi același tratament pe care l-a primit Chiricheș? Vor avea parte de același tratament de care a avut parte Chiricheș? Eu sunt fan Dawa și Ngezana, dar nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș.

Gafele cu Oțelul? Vorbim despre un meci. Nu putem defini cariera unui jucător pentru un meci. A greșit, da. Dar îl prefer pe Chiricheș de 100 de ori, în orice situație!”, a afirmat Raul Rusescu, expert al emisiunii GSP Live.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.