Campionate

„Voi, spaniolii, sunteți atât de enervanți!” » Întrebarea despre Mbappe l-a înfuriat pe Luis Enrique

Luis Enrique // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 15 august 2024

Luis Enrique, 54 de ani, antrenorul lui PSG, a afirmat că „voi, spaniolii, sunteți atât de enervanți”, ca răspuns la o întrebare despre Kylian Mbappe, fotbalistul pe care parizienii l-au pierdut în această vară, acesta preferând să semneze cu Real Madrid.

După 7 ani în capitala Franței, Kylian Mbappe a părăsit-o pe PSG, alegând să nu-și prelungească înțelegerea cu campioana Franței.

Kylian a ales să semneze cu Real Madrid, îndeplinindu-și astfel un vis din copilărie, când avea pereții camerei plini de postere cu Cristiano Ronaldo în albul echipei.

Între timp, Mbappe a și debutat la Real Madrid. S-a întâmplat miercuri seara, în Supercupa Europei, 2-0 cu Atalanta, partidă în care a și înscris.

Luis Enrique, întrebat despre Kylian Mbappe: „Voi, spaniolii, sunteți atât de enervanți!”

La conferința de presă dinainte de primul meci al PSG-ului în noul sezon, cu Le Havre, Luis Enrique a fost întrebat dacă l-a urmărit la treabă pe Mbappe în tricoul Realului.

„Nu l-am văzut. Voi, spaniolii, sunteți atât de enervanți! Încă sunteți aici? Până când? V-au plăcut Jocurile Olimpice?

Adevărul este că nu mă așteptam să mă mai întrebați despre Mbappe, dar nu am nimic de ascuns.

Este un jucător și o persoană unică, excepțională, pe care am adorat-o. Îi doresc tot binele, mai puțin când va juca împotriva noastră”, a răspuns antrenorul lui PSG, conform MARCA.

Luis Enrique: „Vom avea 4 jucători cu câte 12 goluri. Am încredere în ei”

El s-a arătat încrezător că ceilalți jucători de atac vor suplini golurile lui Mbappe. În cei 7 ani la PSG, Kylian a înscris 256 de goluri în 308 partide.

„Îl cunoaștem cu toții pe Kylian și trăsăturile lui, dar ca antrenor, ca echipă, înlocuirea lui reprezintă o provocare entuziasmantă pentru toată lumea.

Bazându-mă pe experiența mea, cred că vor fi 4 jucători care să înscrie câte 12 goluri. Înmulțit cu 4 dă 48, asta e mai mult decât 40 (n.r. - numărul de goluri, plus-minus, înscrise de Mbappe pe sezon).

Sunt încântat, avem un potențial mare. Am încredere în ei, sunt bucuros cu majoritatea jucătorilor pe care-i avem. Avem încredere deplină în continuarea dezvoltării acestui proiect”, a transmis asturianul Enrique.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.