Conference League

Dan Petrescu a anunțat că și Karlo Muhar pleacă de la CFR Cluj: „Nici nu i-a mai stat capul la meci. I-am zis că mi se pare puțin așa...”

Dan Petrescu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 15 august 2024

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a analizat victoria echipei lui în manșa secundă din turul 3 Conference League cu Maccabi Petach Tikva, scor 1-0. Ardelenii s-au calificat în play-off după 2-0 la general cu israelienii.

„A fost cel mai important meci al sezonului, știam că va fi mai greu decât în deplasare. S-au antrenament mai mult, ne-au pus probleme, deși nu au avut ocazii, au ținut de minge și ne-au pus probleme. Per total, sunt mulțumit de rezultat și de joc”, a declarat Dan Petrescu pentru început, la Digi Sport 1.

Dan Petrescu: „Pafos a vrut să dea 4 milioane pentru jucătorii noștri”

Apoi, Dan Petrescu a vorbit despre adversara din play-off-ul Conference League, Pafos.

„Important e că nu am luat gol. Sunt convins că play-off-ul e total diferit. La Pafos e plin de brazilieni, știu că am vrut să dea 4 milioane pe doi jucători de la noi. Patronul e din Rusia, vrea să ia campionatul acolo.

Nici cei de la Sofia nu erau o echipă slabă. În Europa trebuie să fii mereu atent. Eu sunt mulțumit de echipa mea, nu am luat gol, dar sunt îngrijorat pentru campionat.

Korenica a făcut cel mai bun meci al lui, chiar dacă a ratat. E o achiziție foarte bună. El a ratat, dar a scos și portarul lor multe șuturi. A fost puțin haos la început de meci”, a mai declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: „Muhar a plecat”

Dan Petrescu a mai anunțat că a fost ultimul meci la CFR Cluj pentru mijlocașul Karlo Muhar.

„Muhar a plecat, i-am zis că mi se pare puțin așa... Capul lui a fost numai la plecare, nu a făcut cel mai bun meci. Nu mai avem ce să-i reproșăm, a dat gol și în tur. Nu e ușor să îl înlocuiești pe el și pe Otele.

Și Sava va pleca, el era important că respecta și regula U21. Acum îl am pe Otto Hindrich pentru regulă, și pe Mihai Popa, care nu e de regulă”, a mai declarat Dan Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.