Conference League

Reacția lui Dan Petrescu, după ce Mihai Stoica i-a transmis: „Fii și tu bărbat o dată!”

+36 Foto
De câteva zile, Dan Petrescu și Mihai Stoica poartă un război rece, manifestat prin declarații acide la adresa celuilalt.

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 16 august 2024

De câteva zile, Dan Petrescu și Mihai Stoica poartă un război rece. După partida de aseară cu Maccabi Petah Tikva (1-0), antrenorul CFR-ului, a oferit o nouă reacție.

Înaintea manșei decisive cu Maccabi Petach Tikva, câștigată în cele din urmă de CFR Cluj cu 1-0, grație reușitei lui Kresic, Dan Petrescu a discutat și pe marginea eșecului celor de la FCSB din turul trei preliminar al Champions League. Roș-albaștrii au pierdut cu 3-2 în fața celor de la Sparta Praga.

„Bursucul” a făcut referire și la unele declarații ale lui Gigi Becali, patronul bucureștenilor, înaintea partidei de pe Stadionul Steaua. Însă nu i-a dat numele patronului campioanei.

Din declarațiile date de conducători, FCSB era deja calificată în play-off, după primul tur. O mare greșeală. Cei de la FCSB au păţit acest lucru în prima repriză, au fost siguri că meciul va fi uşor. Ştiu că supără atunci când zic adevărul, dar aceasta este realitatea. Acolo au fost două greşeli personale, iar după aia experienţa s-a văzut”, a fost declarația lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a reacționat imediat, fiind deranjat de afirmațiile tehnicianului „feroviarilor”, alături de care a cucerit un titlu, în perioada Unirea Urziceni. Oficialul campioanei i-a cerut imperativ lui Petrescu să vorbească strict despre Becali, când e cazul, și să nu mai generalizeze.

Dacă îi zic ceva, iar se supără. Se apucă el să vorbească despre noi. Spune despre Gigi, dacă ai vreo problemă! Se apucă Petrescu să vorbească. Se face de râs! Cele mai bune echipe le întâlnește el. Cu ce trebuie să vină adversarii, cu trotinetele, ca să fie echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească... nu înțeleg ce vrea! Îl pune pe Neluțu: «Sună-l pe MM că nu se poate, se ia de mine». Păi, taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai vorbi la modul general, fii bărbat și tu! Extraordinar!

- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, în studioul Prima Sport

Dan Petrescu, replică pentru MM Stoica: „E democrație! Fiecare e liber să spună ce vrea”

Întrebat după meciul de aseară despre reacția lui Stoica, Petrescu a reacționat.

„Fiecare zice ce vrea. Înainte de meci, eu am zis adevărul. Fiecare e liber să facă ce vrea, e democrație. Eu mereu îmi apăr echipa mea și zic ceea ce cred, fără să îmi fie frică de nimeni", a fost replica scurtă a lui Dan Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.