Jocurile Olimpice

Ana Maria Bărbosu, copleșită de emoții la primirea medaliei de bronz, pe esplanada COSR: „Nu am realizat cât de grea este”

+38 Foto
Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz pe esplanada COSR, în fața unei armate de jurnaliști

Articol de Cristi Preda (foto), Andrei Petrescu, Valentin David (video), Cezar Titor  —  vineri, 16 august 2024

A fost o zi de neuitat pentru Ana Maria Bărbosu (18 ani) # La ora 11:00, gimnasta fost prezentă la evenimentul organizat de Ion Țiriac, în urma căruia a primit un automobil electric marca Hyundai # Apoi, de la ora 15:30, în cadrul unei ceremonii speciale pe esplanada Casei Olimpice din București, Ana a primit medalia de bronz pentru proba de sol de la Jocurile Olimpice, obținută în urma contestației la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Medalia i-a fost înmânată gimnastei de către Octavian Morariu, membru al Comitetului Olimpic Internațional pentru România, în timp ce mascota și afișul oficial i-au fost acordate de Mihai Covaliu, președintele COSR.

De asemenea, la eveniment a participat și Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, în timp ce Alina Alexoi a oficiat evenimentul.

„Vă mulțumesc că ați venit astăzi la această ceremonie. E un moment emoționant pentru mine. Auzindu-i pe campionii noștri de la Jocurile Olimpice, nu am realizat cât de grea este această medalie. Le mulțumesc tuturor celor care au adăugat puțin bronz. Rezultatul vine în urma multor ani de muncă. Mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut.

Rezolvarea cazului a fost posibilă datorită Federației, dar și Casei de Avocatură, nu au renunțat la noi. Au luptat pentru noi și luptă în continuare. Sper să continui să reprezint România la cel mai înalt nivel și să aduc cât mai multe medalii”.

VIDEO. Ana Maria Bărbosu, copleșită de emoții la primirea medaliei de bronz, pe esplanada COSR: „Nu am realizat cât de grea este”

Octavian Morariu: „S-a făcut dreptate!”

„Nu vreau să fiu laborios în ceea ce vreau să spun. Astăzi s-a întâmplat un singur lucru, s-a făcut dreptate. Mă bucur din suflet pentru Ana Maria. Mă bucur din suflet pentru gimnastica românească. Gimnastica românească a revenit la locul care i se cuvine. Bravo, Ana Maria! Ne-ai făcut o mare bucurie“, a spus și Octavian Morariu.

După terminarea discursului Anei, prim-ministrul Marcel Ciolacu i-a oferit un buchet de flori. Politicianul nu a dorit să ia cuvântul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.