Liga 1

Scene incredibile în Superligă: antrenorul și-a bruscat jucătorul, imediat după „roșul” primit

+21 Foto
Adrian Mihalcea l-a smucit pe Gele după ce acesta a luat „roșu” // foto: captură TV DigiSport

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 16 august 2024

Jordan Gele (31 de ani) a fost eliminat în minutul 50 al meciului Unirea Slobozia - Petrolul Ploiești, după ce l-a lovit cu pumnul în abdomen pe Paul Papp. „Roșul” văzut de elevul lui, urmat de proteste din partea acestuia, l-a înfuriat la culme pe antrenorul Adrian Mihalcea.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Petrolul, cel care a deschis runda 6 de campionat, a început pozitiv pentru ialomițeni. Francezul Jordan Gele a deschis scorul în minutul 29, apoi lucrurile au luat o turnură nefavorabilă pentru gazdele de pe hârtie.

În minutul 39, Mihnea Rădulescu a punctat pentru 1-1. La scurt timp după ieșirea de la cabine, în minutul 49, Jordan Gele a fost autorul unui gest care avea să-i aducă eliminarea.

Aflat undeva la mijlocul terenului, Gele s-a șicanat cu Paul Papp, între cei doi existând un contact la nivelul brațelor. Iritat, marcatorul ialomițenilor l-a lovit cu pumnul stâng în abdomen pe Papp, un gest ratat de „centralul” Viorel Flueran, dar sesizat de arbitrii din camera VAR, George Găman și Lucian Rusandu.

Aceștia l-au avertizat pe Flueran că se impune revederea fazei. „Centralul” a mers la marginea terenului și s-a convins că Gele trebuie eliminat. Ca atare, i-a arătat cartonașul roșu atacantului Unirii, care a răspuns prin proteste.

Scene dure în Unirea Slobozia - Petrolul: Mihalcea l-a smucit după ce a luat „roșu”!

Observând că elevul lui gesticulează în direcția arbitrului, antrenorul Adrian Mihalcea l-a apucat de tricou și l-a îndepărtat violent de la fața locului.

Ulterior, antrenorul Unirii s-a așezat pe bancă și a dezbătut cu colegii din staff. La 5 minute distanță, Christ Afalna și Gabriel Lazăr le-au luat locul lui Florin Purece și Adnan Aganovic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.