Liga 1

Președintele clubului din Superligă a răbufnit: „Nu suntem lăsați să jucăm fotbal! Ce să mai facem?!”

+5 Foto
„Nu suntem lăsați să jucăm fotbal!”

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video), Romeo Ene  —  vineri, 16 august 2024

Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Ilie Lemnaru, președintele gazdelor, a fost extrem de supărat la finalul partidei. El a contestat arbitrajul și a susținut faptul că Slobozia a avut un gol valabil anulat de VAR, iar cartonașul roșu încasat de Jordan Gele (31 de ani) în minutul 50 ar fi fost acordat foarte ușor.

Lemnaru a oferit și un moment amuzant la începutul interviului. Din cauza supărării, conducătorul ialomițenilor a uitat ce echipă a deschis scorul. Ulterior, a răbufnit la adresa arbitrajului și a comentat câteva dintre cel mai importante faze din duelul care s-a disputat la Clinceni.

VIDEO. Președintele Unirii Slobozia acuză arbitrajul: „Sunt erori mari”

„Am început meciul destul de bine. Am avut ocazii. Am deschis scorul, au deschis ei scorul sau cum a fost. Nici nu mai știu la momentul de față, Sunt atât de supărat. E a nu știu câta oară când suntem dezavantajați, foarte multe erori de arbitraj împotriva noastră.

La meciul de azi am avut gol, l-au anulat. A ridicat steagul din prima. Eliminarea lui Gele a fost ușoară, ce putem să zicem mai mult? Poate incomodăm noi cu ceva sau poate greșesc eu cu ceva. Sunt erori mari de arbitraj împotriva noastră, de ce nu s-a dus la VAR la faza golului nostru? Nu s-a dus nimeni să vadă.

Nu suntem lăsați să jucăm fotbal, îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Petrolul n-are nicio vină. A jucat fotbal, felicitări pentru victorie. E frustrant pentru noi pentru că la fiecare meci ni se anulează gol sau se ia o decizie împotriva noastră.

Trebuie să ridicăm capul din pământ, nu ne vom da bătuți. Vom lupta să rămânem în Superliga. Nu e nimic pierdut, echipa joacă. N-am renunțat nici în 10 oameni, am dat gol, dar dacă s-a anulat ce să facem? Ar putea să fie suspendat 3 etape Gele”, a declarat Lemnaru, la finalul meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.