Liga 1

Budescu, execuție ca în zilele bune » A uimit Bănia cu un voleu năprasnic

+9 Foto
Constantin Budescu, execuție ca în zilele bune

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 16 august 2024

Constantin Budescu, 35 de ani, a înscris un gol superb în meciul dintre Universitatea Craiova și Gloria Buzău, scor 5-1.

La pauză, în Bănie, nou-promovata era condusă cu 2-0, golurile alb-albaștrilor fiind semnate de Denil Maldonado și Ștefan Bană.

Încercând să-și vitalizeze echipa, Andrei Prepeliță a efectuat PATRU schimbări la pauză. Printre jucătorii aruncați în luptă s-a numărat și veteranul Constantin Budescu, rezervă pentru a patra etapă consecutivă.

Constantin Budescu, supergol în Bănie

Cu Budescu pe teren, juveții au înscris și golul 3, în minutul 63, prin Alexandru Mitriță. La 4 minute distanță, talentatul mijlocaș al Gloriei a redus din handicap cu o execuție de zile mari.

Aflat în partea stângă, Sergiu Pîrvulescu l-a zărit pe Budescu la marginea careului advers. I-a centrat decarului, care a reluat din prima, un voleu năprasnic cu „șiretul”, execuție care l-a împietrit pe portarul gazdelor, Laurențiu Popescu.

A fost al doilea gol înscris de Budescu în acest sezon, după cel reușit runda precedentă, în 1-1 cu Rapid. Acea reușită a venit de la punctul cu var.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.